Yustal

Розпаковка: знайомство з брендом Jole

Розпаковка: знайомство з брендом Jole

Багато разів, підшуковуючи потрібний товар, я знаходила засоби українського бренду Jole, тому що ця косметика побудована на використанні сучасних активних компонентів. Нарешті я познайомилась з брендом ближче, після консультації з косметологом бренду Вікторією я обрала для себе заспокійливу ламелярну маску Jole Soothing Lamellar Mask та сонцезахисний крем з високим ступенем захисту Jole Daily Hydration Cream SPF UVB 50/UVA 25. Мені було дуже цікаво спілкуватись з Вікторією та сподобалось її бажання підібрати косметику саме відповідно до потреб шкіри, за показами, та отримати зворотній зв’язок після певного періоду використання заспокійливої ламелярної маски, це нічна маска, котру не потрібно змивати, яка має знизити чутливість моєї шкіри. Засіб такого плану в мене був доволі давно, тож буде цікаво спробувати, а невеликий сонцезахисний крем буде зручно носити з собою, щоб поновлювати сонцезахист у вразливих зонах схильних до гіперпігментації протягом дня. До речі, я придивлялась до сонцезахисних стіків, які начебто мають давати можливість поновлювати сонцезахист, не торкаючись шкіри руками, але виявилось, що для того, щоб фільтри зачепились за шкіру та працювали, їх потрібно втирати руками, навіть якщо вони були нанесені за допомогою стіку, так само потрібно втирати сонцезахисний спрей, тож безконтактного способу нанести сонцезахист не існує.

Товари до допису не прикріпляю, щоб не гаяти час покупців, котрі переходять з фото в дописи, сподіваючись прочитати детальні відгуки.

Якщо ви ще не спілкувались з Вікторією та маєте не вирішені проблеми шкіри, щиро раджу звернутись до представників бренду Jole ❤️

Ймовірність дізнатись щось нове доволі висока 😉