Крем проти втоми для шкіри навколо очей від BIOselect
Давно хотіла спробувати даний кремчик.
Використовую протягом місяця і готова поділитись враженнями .
BIOselect Illuminating & Anti-Fating Eye Contour Cream .
Призначений для віку : 20+
Об'єм достатньо великий: 30ml
Вартість : 1080-1350 грн.
Баночка розміщена в картонній коробочці на якій вказана необхідна інформація.
Зовнішній вигляд
Крем представлений в матовій, скляній баночці.
На кришці зображений знак бренду у вигляді стилізованого дерева.
Є захистна мембрана(що дуже важливо)
Текстура
Склад: Salvia Officinalis (Sage) Flower / Leaf / Stem Water, Glycine Soja (Soyabean) Oil, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Olea Europaea (Olive) Fruit oil, Glyceryl stearate citrate, Glycerin, Aqua (Water), Argania Spinosa ( Argan) Kernel Oil, Sodium stearoyl lactylate, Aloe balbadensis Leaf Juice, Cera Alba (beeswax), Origanum Dictamnus Flower / Leaf / Stem Extract, Helianthus annus (Sunflower) Seed oil, Gellan Gum, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary ) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic acid, Sodium Hydroxide.
активні інгредієнти: екстракт дріжджів, гіалуронова кислота, олія опунції і екстракт діктамо
Текстура: кремова, масляниста, середня по щільності .
Колір : має приємний жовтуватий відтінок
Аромат : дуже легкий , трав'яний
Процес використання: крем можна наносити як зранку , так і ввечері. Рівномірно розпроділяючи в зоні під очима .
Вигляд в процесі нанесення та враження
Мої висновки після місяця користування:
- Баночка засобу дуже зручна в користуванні, приємна на дотик, компактна , легко закручується (з мінусів особисто для мене , що немає лопатки , для нанесення крему
- Текстура дуже комфортна, потрібно зовсім трішки, для одного використання. Швидко поглинається. Не відчувається та не обтяжує.
- Аромат досить легкий, майже не відчутний і це великий плюс для мене .
- Крем має чудовий органічний склад; спеціальні сертифікати : cosmebio, cruelty free, ecocert, icea, vegan , та не тестується на тваринах.
- Крем не конфліктує з декоративними засобами , на нього чудово лягає консилер. Не залишає блиск.
(лише одного разу я нанесла крему забагато , ніж зазвичай і тоді він почав скочувати , тому тут важливо розуміти потрібну кількість )
- Економний у використанні , вистачить на довго (можна користуватись 12 місяців після відкриття)
- Алергічних рекцій, покрасніння і т.д - засіб не викликав.
- Крем чудово зволожує, наповнює шкіру.
- Шкіра стала більш пружніша, доглянута
Крем призначений проти втоми для шкіри навколо очей .
І звісно я також інколи не досипаю, стресую, маю синці під очима і декілька зморшок. Тому було цікаво , чи буде заявлений результат.
Після двох тижнів використання я побачила легке освітлення, але при цьому в мене був і нормальний режим сну, та без стресів.
Далі коли знову був недосип , втома - це відразу відзеркаюється в зоні очей.
З відчуттів - шкіра стала пружніша і завдяки цьому виглядає зоровішою.
Крем має гарний склад , та гарно працює.
Але якщо у вас є постійний стрес, недосип та втома, не думаю, що він буде чарівною пігулкою і врятує ваш вигляд на всі 100% , адже це має працювати в комбінації.
Крем на мені дав бажаний результат , я із задоволенням ним користуюсь кожного дня.
Його вартість не з дешевих, але розумію за що така сума, адже багато плюсів і його вистачить на довго .
Шкода звісно , що немає пробників , щоб кожен міг зробити затест і зрозуміти для себе даний продукт.
Можливо з часом доповню відгук, адеж такі засоби мають накопичувальний ефект і цікаво його відслідкувати .
Якщо у Вас буде бажання , та змога познайомитись з брендом - рекомендую!
Коментарі (0)