Alyona Fedyk

Gillette Venus Comfortglide Sugarberry

Gillette Venus Comfortglide Sugarberry

Раніше я з вами не говорила на тему депіляції, хоча я вважаю метод гоління станками найзручнішим і найбезпечнішим для себе:) Так, в сучасному ритмі це може здатись непрактичним способом слідкувати за гладкістю шкіри, але особисто я до нього звикла і знаю, що якісна бритва – це шлях до красивої, здорової шкіри та до економії часу.

Серед усіх існуючих і протестованих мною станків для гоління я обрала Gillette Blue 3 Comfort, і успішно користувалась ними декілька довгих років. Я й досі можу порекомендувати їх, адже це набагато безпечніше, ніж більшість одноразових станків, які, відверто кажучи, безсоромно подразнюють шкіру.

Але тут в мої руки потрапив “ягідний” Gillette Venus Comfortglide, і я зрозуміла, що таке красиве гоління, а не просто комфортне:) Ну так, нам – дівчатам – дуже потрібна естетика в усьому, що ми робимо і що використовуємо. Ну а що вийшло з мого візуального вибору, і чи не став він помилковим, розповідаю далі…

Якщо чесно, то тут навіть казати нічого не варто. Дуже красива коробка, всередині ємність із переробленого матеріалу (і це одразу видно), в якій акуратно складена ручка бритви і картридж. Змінне лезо герметично запаковано окремо у пластикову коробочку, адже у картриджа є свої особливості, про які розповім пізніше. Всі елементи пакування повністю придатні для вторинної переробки і на 40% виготовлені із вторинної сировини.

Тут цілий список переваг, завдяки яким моя перша думка була: “А це точно бритва для гоління, чи може доглядовий засіб, з яким моя шкіра стане шовком?”:) Ну шовком вона не стала, але гоління дійсно принесло масу задоволення, ну і, звісно, чудовий результат. Я тепер просто не хочу повертатись до звичайних станків, бо вони не мають стільки “плюшок”... А ось, власне, і вони:

  • Плаваюча конструкція, яка повторює контур тіла. Для моєї кістлявої статури це дуже потрібна функція, бо без них дуже легко поранитись на окремих ділянках.
  • 2 зволожувальні подушечки по краях змінного картриджа з олією для тіла Olay. Не знаю, чи пам’ятаєте ви косметику Olay, але їхній тонік для зрілої шкіри мав неймовірний аромат, і я просто не могла не звернути увагу на цей пункт:) Так от подушечки сприяють додатковому пом’якшенню та зволоженню шкіри, додаючи ще більшого комфорту під час гоління. Ну а ще вони утворюють просто казковий ягідний аромат!
  • 5 лез. З такою кількістю гоління дійсно відбувається швидше і якісніше, адже з першого разу прибирає будь-яку щетину.
  • Спеціальна технологія Venus SkinCushion у вигляді яскравої смужки сприяє додатковому захисту шкіри від подразнень.
  • Стильна металева ручка з прорезиненими вставками, завдяки чому ніякого скользіння в вологій руці немає. А ще вона залишиться з вами надовго, бо картриджи можна змінювати після закінчення терміну їхньої експлуатації. І, до речі, до цієї ручки підходять всі змінні леза, крім Simply Venus. Наступного разу планую спробувати “кокос”:)

Ну а тепер про сам процес гоління...

На етапі розпакування я вже отримала задоволення. Обожнюю, коли все так красиво структуровано. Відкриваєш ємність з картриджем і чуєш цей неймовірний аромат ягід. Звісно, під дією води він посилюється, і тоді вже ти точно не можеш стримати свого захвату! Мені цей аромат нагадує красиві парфуми.

Ці дві смужки з олією для зволоження тіла теж дуже гнучкі, а ще в момент гоління вони трішки піняться і ще більше пом’якшують волоски. Для чистоти експерименту, один раз я не нанесла гель для гоління, і подразнення не було. Це дійсно крута штука в момент, коли ти поспішаєш і на повноцінне гоління часу немає. Але все ж часто від гелю відмовлятись не варто.

Леза і справді дуже плаваючі. Спочатку навіть здається, що вони можуть відпасти з рукоятки, але на гоління це ніяк не впливає, тобто результат якісний. Один раз пройшовся – і шкіра гладесенька.

Дуже зручна ручка… і дуже красива:) Вона доволі важка, в руці відчувається. Для мене це наче показник якості.

Про аромат я вже казала?:) Ну скажу ще раз… Він просто казковий! Тепер я дійсно із задоволенням іду на депіляцію:)

Шкіра дуже гладенька, ніяких пропусків немає, навіть на кістці під коліном, де завжди мені складно ідеально поголити ноги. Після гоління немає нагальної потреби одразу зволожити шкіру, бо вона дуже м’яка і ніжна.

Ще один цікавий факт: мені доводилось поборотися за цю бритву, бо коханий мав намір присвоїти її собі:) Ну настільки вона крута! Загалом, я надзвичайно задоволена, бо нарешті відчула різницю. Дівчата, від щирого серця рекомендую.