Gillette Venus Comfortglide Sugarberry
Про дійсно приємне і комфортне гоління
Раніше я з вами не говорила на тему депіляції, хоча я вважаю метод гоління станками найзручнішим і найбезпечнішим для себе:) Так, в сучасному ритмі це може здатись непрактичним способом слідкувати за гладкістю шкіри, але особисто я до нього звикла і знаю, що якісна бритва – це шлях до красивої, здорової шкіри та до економії часу.
Серед усіх існуючих і протестованих мною станків для гоління я обрала Gillette Blue 3 Comfort, і успішно користувалась ними декілька довгих років. Я й досі можу порекомендувати їх, адже це набагато безпечніше, ніж більшість одноразових станків, які, відверто кажучи, безсоромно подразнюють шкіру.
Але тут в мої руки потрапив “ягідний” Gillette Venus Comfortglide, і я зрозуміла, що таке красиве гоління, а не просто комфортне:) Ну так, нам – дівчатам – дуже потрібна естетика в усьому, що ми робимо і що використовуємо. Ну а що вийшло з мого візуального вибору, і чи не став він помилковим, розповідаю далі…
Пакування Venus Comfortglide
Якщо чесно, то тут навіть казати нічого не варто. Дуже красива коробка, всередині ємність із переробленого матеріалу (і це одразу видно), в якій акуратно складена ручка бритви і картридж. Змінне лезо герметично запаковано окремо у пластикову коробочку, адже у картриджа є свої особливості, про які розповім пізніше. Всі елементи пакування повністю придатні для вторинної переробки і на 40% виготовлені із вторинної сировини.
Особливості моєї “Venus-ягідки”
Тут цілий список переваг, завдяки яким моя перша думка була: “А це точно бритва для гоління, чи може доглядовий засіб, з яким моя шкіра стане шовком?”:) Ну шовком вона не стала, але гоління дійсно принесло масу задоволення, ну і, звісно, чудовий результат. Я тепер просто не хочу повертатись до звичайних станків, бо вони не мають стільки “плюшок”... А ось, власне, і вони:
- Плаваюча конструкція, яка повторює контур тіла. Для моєї кістлявої статури це дуже потрібна функція, бо без них дуже легко поранитись на окремих ділянках.
- 2 зволожувальні подушечки по краях змінного картриджа з олією для тіла Olay. Не знаю, чи пам’ятаєте ви косметику Olay, але їхній тонік для зрілої шкіри мав неймовірний аромат, і я просто не могла не звернути увагу на цей пункт:) Так от подушечки сприяють додатковому пом’якшенню та зволоженню шкіри, додаючи ще більшого комфорту під час гоління. Ну а ще вони утворюють просто казковий ягідний аромат!
- 5 лез. З такою кількістю гоління дійсно відбувається швидше і якісніше, адже з першого разу прибирає будь-яку щетину.
- Спеціальна технологія Venus SkinCushion у вигляді яскравої смужки сприяє додатковому захисту шкіри від подразнень.
- Стильна металева ручка з прорезиненими вставками, завдяки чому ніякого скользіння в вологій руці немає. А ще вона залишиться з вами надовго, бо картриджи можна змінювати після закінчення терміну їхньої експлуатації. І, до речі, до цієї ручки підходять всі змінні леза, крім Simply Venus. Наступного разу планую спробувати “кокос”:)
Ну а тепер про сам процес гоління...
На етапі розпакування я вже отримала задоволення. Обожнюю, коли все так красиво структуровано. Відкриваєш ємність з картриджем і чуєш цей неймовірний аромат ягід. Звісно, під дією води він посилюється, і тоді вже ти точно не можеш стримати свого захвату! Мені цей аромат нагадує красиві парфуми.
Ці дві смужки з олією для зволоження тіла теж дуже гнучкі, а ще в момент гоління вони трішки піняться і ще більше пом’якшують волоски. Для чистоти експерименту, один раз я не нанесла гель для гоління, і подразнення не було. Це дійсно крута штука в момент, коли ти поспішаєш і на повноцінне гоління часу немає. Але все ж часто від гелю відмовлятись не варто.
Леза і справді дуже плаваючі. Спочатку навіть здається, що вони можуть відпасти з рукоятки, але на гоління це ніяк не впливає, тобто результат якісний. Один раз пройшовся – і шкіра гладесенька.
Дуже зручна ручка… і дуже красива:) Вона доволі важка, в руці відчувається. Для мене це наче показник якості.
Про аромат я вже казала?:) Ну скажу ще раз… Він просто казковий! Тепер я дійсно із задоволенням іду на депіляцію:)
Результат
Шкіра дуже гладенька, ніяких пропусків немає, навіть на кістці під коліном, де завжди мені складно ідеально поголити ноги. Після гоління немає нагальної потреби одразу зволожити шкіру, бо вона дуже м’яка і ніжна.
Ще один цікавий факт: мені доводилось поборотися за цю бритву, бо коханий мав намір присвоїти її собі:) Ну настільки вона крута! Загалом, я надзвичайно задоволена, бо нарешті відчула різницю. Дівчата, від щирого серця рекомендую.
Коментарі (0)