Бальзами для губ на літо
вдалі і не дуже
Привітики!
На цей допис мене надихнула моя свіжа покупка бальзаму для губ від
💛 Uriage Бар'єсан стік для губ SPF30.
А й справді, - подумала я, можливо те почервоніння губ після садово-польових робіт у мене не випадково. Може це і є сонячний опік? Мазати губи сонцезахисним кремом було взагалі не варіант, - хто пробував, той знає)))) + я регулярно хочу пити, тому ковтати це все теж не на користь. Тому рішення прийнято! Я купила бальзам із сонцезахистом і він реально працює! Червоні губи, які під вечір починають чухатися (а іноді ще обсипаються легеньким герпесом від перегріву) пішло в минуле. Що не може не тішити. Тому щиро його рекомендую❤️
Якщо жовтий Uriage у мене на ранок, то потрібно щось зволожуюче і на вечір... а бальзамів багато не буває. То ж я придбала ще Олівець для губ Bioderma Atoderm Lip Stick. Ним я дуже задоволена - губи максимально зволожені. Це саме те, чого я хотіла. По своїй дії Uriage та Bioderma для мене ідентичні. Просто мені шкода мастити сонцезахисним бальзамом губи на вечір. Ну самі розумієте...
🍯 Найстарший мій бальзам від Weleda Бальзам-захист для губ "Еверон" - пам'ятаю як я його довго обирала, бо шукала саме медовий густий варіант на зиму. І в принципі він мене повністю влаштовує. Можливо повторю у майбутньому.
А ось останнього представника моєї колекції сяючий бальзам від Catrice я навіть на сайті не знайшла. Додала посилання на щось подібне по вигляду на губах. Купляла його у Польщі у 2022 році. Він мегагламурний - ✨ золотаві блискітки сяють, проте на губах абсолютно не відчуваються, губи трошки червоніють - ефекту зволоження стає хивилин на 5. На тому все. Бо не все золото, що блищить)))
Які бальзамчики для губ полюбляєте ви? Пишіть мені назви своїх улюбленців
Коментарі (0)