Blondie_rs

Олівець та гель для брів 2в1 від Girlwood

Олівець та гель для брів 2в1 від Girlwood

Всім привіт! Сьогодні я нарешті готова поділитись враженням про цей цікавенький та зручний у використанні продукт! Girlwood вдало придумав поєднати олівчик для брів та гель для фіксації в одному продукті. Це як раз мої must have у косметичці та я рідко не комбіную ці два засоби.

Олівчик запакований в милу рожеву коробочку. Також на ній прописані способи використання засобів. Вага [нетто] олівця: 0,25г; вага гелю: 1,3 г.

У мене у 02 відтінку - Deep Brown [Коричневий]. Є ще 01 Світло-коричневий для блонду та 03 Чорний. Не дивлячись на те, що я не шатенка, я люблю робити брови на тон-два темніше за колір волосся, тобто наближаючи їх до дуже темно-коричневого, практично чорного.

Форма грифелю - трикутна. Я більше полюбляю класичну тонку в автоматичних олівчиках, але вже мала один трикутний. В них теж є свій плюс в легкості застосування. Зручно заповнювати більшу площу, графічно промальовувати нижню лінію брови тощо.

На самому корпусі олівчика назва бренду нанесена фарбою. Я не могла не відмітити, адже це додає йому дороговизни та стилю.

Я страшно не люблю, коли коричневий віддає в теплинку. Тому я перепробувала безліч та найчастіше беру темно-коричневі відтінки, які майже нагадують чорний.

На основному фото відтінок виглядає доволі темним без натяку на рижинку. Але приденному освітленні біля вікна я зловила правильну кольоропередачу. Він все ж таки не прохолодний чи нейтральний, а саме - з теплим підтоном (2 фото - олівчик в повному макіяжі).

Форма грифелю зручна: можна промалювати жирненьку лінію, або ж зробити імітацію волосинок. Олівчик в міру мʼякенький, малює легко, без зусиль.

Робила фото вже після затесту і засмутилась, адже сама щіточка вже перефарбувалась в коричневий колір. Початково вона була білою. Гель - прозорий. Щіточка хоч і маленька, але надзвичайно зручна! Вона гарно прочісує, набирає потрібну кількість засобу та рівномірно залишає гель на волосинках для фіксації. Текстура гелю приємна. Він в міру густий, не надто рідкий. При більшому дозуванні мені не залишає слідів (на відміну від воску TopFace; там якщо перестаратись, то воно може застигнути комочками).

Фіксує дуже добре! Навіть краще, чим віск від TopFace, яким я користувалась останніх пару місяців та вважала найсильнішим по фіксації.

Проте, віск підійде й для жорстких та неслухняних волосин. Цей гель не зможе надто сильно вплинути на зміну положення волосин, тим не менше - мої послушні брови тримає перфектно!

Тут я зробила наглядний приклад; міні-туторіал, як я вкладаю брови даним олівчиком та гелем. На першому фото - мої брови без жодного засобу та без прочісування [1].

Єдиний мінус (крім того, що трохи не підійшов відтінок), який я для себе відзначила в цьому засобі - те, що нема простої щіточки для розчісування брів. Тому, я взяла щіточку з іншого олівчика [2]; потім промалювала нижню лінію брови, заповнила форму [3] та розтушувала [4].

На другому фото: зафіксувала волосинки гелем [5], додатково їх прочісую звичайною щіточкою без засобів, тим самим прибираючи надлишки чи запобігаючи комочкам. В кінці я додала фото брів без жодного засобу для порівняння результату ☺️

Я олівчиком дуже задоволена! Якби ще вгадала з відтінком - ціни б йому не було. Треба було брати чорний, бо цей все ж дає теплинку-рижинку, яку я не люблю.

Тож, підібʼємо підсумки: це зручний формат засобу, в якому ви маєте одразу олівчик та гель для фіксації. Ідеальний для подорожей або навіть докинути собі в сумочку, щоб протягом дня поправити брівки одразу гелем. Мʼякий та стійкий олівчик; зручний грифель та гель доволі сильної фіксації (хоч по текстурі я б й не думала, що він буде класно тримати). Ну і ще - рожеве приємне пакування 💞

Бажаю вам слухняних та красивих брівок 🙏🏻