Lykova_Irina

Аксесуари, які полегшують наше косметичне життя

Аксесуари, які полегшують наше косметичне життя

Привіт!

Усі ми багато пишемо про доглядову та декоративну косметику та парфумерію, а ось аксесуари, які допомогають нам у догляді за собою якось залишаються у тіні. Пропоную виправити це. Сьогодні поділюся з вами своїми помічниками і сподіваюся почитати про ваші.

Як же це не приємно, коли вмиваючись, вода тече по ліктях 😬 бррр.

Але є чудовий помічник - це напульсники. Одягаємо на зап'ястя і вода не потрапить туди, куди не треба. Коли у мене не було таких, як на фото, я використовувала звочайні тканеві резинки для волосся. Вони, хоч і не такі зручні у використанні, але задану функцію теж виконують. Нажаль, на Мейкапі я напульскників не знайшла, тож даю посилання як зразок. А купувала я їх у звичайному магазині.

У мене їх, взагалі, три. Але дві - відносно нові і чудово виконують свою роботу. Це точилки від бренду NYX та Artdeco. Олівці не ламають, можна добитися будь-якої гостроти олівця. А ще, у точилки Artdeco є приємний бонус - спеціальна спиця, за допомогою якої можна чистити точилку від залишків олівця.

Буває таке, коли фарбуєш вії, а вони злипаються. Виправити це допоможе розчіска для вій. У мене була з китайського сайту, але вона, нажаль, зламалася. Тепер користуюся розчіскою від Essence. Скажу чесно, мені довелося деякий час звикати до неї, бо моя старенька була більш зручна для мене, але тепер і ця чудово справляється (або я з нею) 😉

Так, так, мильниця стала у мене чудовим помічником не за своїм прямим призначенням. Ідея так використовувати мильницю належить чудовій дівчині Yustal .

А використовую я її для миття пензликів для макіяжу. Завдяки ребрам у мильниці пензлі чудово відмиваються, крім того, туди можна покласти шматочок мила і, тим самим, контакт рук з милом мінімальний, тому вони не пересушуються.

Напевно у кожної є улюблений пензлик для макіяжу, який хочеться за раз використати для нанесення різних відтінків - чи то тіней, чи то рум'ян та бронзеру. Але як це зробити, якщо він щойно був використаний, щоб не наробити бруду на обличчі? Все просто - за допомогою губки, об яку можна почистити пензлик. Губка повинна бути суха, тобто змочувати її перед використанням не треба. До речі, не обов'язково купувати спеціальну губку. Можна використовувала звичайну господарську та чистити пензлі об жорстку сторону.

На Мейкапі я такого аксесуару також не знайшла, купувала його у стаціонарному магазині. Посилання даю не на таку, як у мене, а заради демонстрації.

Сама звичайна річ, яка є, мабуть, у більшості. Але саме такою, з рідкими зубцями, мені зручно прочісували волосся при фарбуванні

Щітки, особливо ті, які є аналогами Tangle Teezer, досить важко очистити від волосся. Звичайно, можна використовувати підручні засоби, наприклад, зубочистку. Але зручніше мати під рукою такую маленьку розчісочку.

Звичайно, це не всі аксесуари, які допомогають нам та спрощують життя. Але це ті, про які мені сьогодні хотілося розказати.

Діліться своїми улюбленими помічниками у коментарях, або у окремих дописах. Мені, та й, впевнена, багатьом дівчатам буде дуже корисно.

Обіймаю 😘