Новинка від Mermade для захисту губ влітку
Коли я побачила в інстаграмі анонс новинки, то зразу дуже захотілось, і ось: бажання реалізуються і то дуже швидко😍
По-перше жовтий колір я обожнюю і чисто візуально мені дуже сподобався бальзамчик, ну а їхні фото в інст, там така краса.)
По-друге тут присутній SPF 15, за що теж великий лайк.
Дивлячись на цей бальзамчик, мені аж захотілось зняти сонячне відео 😍і музику не додавала, адже обожнюю спів пташок 😌
Бальзамчик має густу, наче вазилінову текстуру. Розприділяється легко, рівномірно танучи на губах.
Містить багато класних складників, особливо бальзамчик багатий на масла:
Бджолиний віск, який добре загоює і має бактерицидну дію.
Оливкова олія-має високий вміст антиоксидантів і зволожуючий ефект.
Олія абрикосу- уповільнює процеси старіння, запобігає появі зморшок.
Олія ши-живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню, має протизапальну активність і регенеруючі властивості.
Олія маслини-добре вбирається і засвоюється шкірою, запобігаючи втраті вологи і покращуючи бар'єрні функції.
Тут є хімічні сонцезахисні фільтри і досить якісні, наскільки про це говорить розбирає складів:
Uvinul®T 150 найбільш потужний та фотостабільний УФ-В фільтр. Відмінна фотостабільність, стабільна по відношенню до впливу світла і не піддається змінам навіть під впливом сильної сонячної радіації
Діетиламіно гідроксібензоілгексілбензоат є УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А.
Враження від використання:
- Він мега актуальний в літню пору року, наявність SPF, дуже тішить 😍 Тут щей доволі досить стабільні фільтри,тому губки надійно захищені.
- Бальзам має фруктовий аромат, який нагадує цитруси, на смак він теж солоденький.
- Дозується доволі зручно, вичавлюється потрібна кількість і плоским аплікатором мені зручно розприділяти бальзам по губах.
- Присутнє пом‘якшення і зволоження, на літню пору вистачає, також губи гладенькі після того, як бальзамчик вбирається.
Для кого важливо захищати губи в сонячну пору-придивіться, особисто мені сонце обпалює вуста, тому я дуже рада спробувати таку гарну новинку.
Коментарі (0)