Marinka🌈Rainbow

BIC Soleil escape

BIC Soleil escape

Всім привіт ❤️

Маючи проблеми судинного характеру я отримала заборону на лазерну епіляцію та всі види депіляції. Тому вже багато років моїми супутниками є бритви для гоління.

Насправді в сучасному світі це вже досить не практична річ, я знаю що багато дівчат та жінок обирають слідкувати за своїм тілом більш радикальними методами. Але якщо ви також як і я маєте протипоказання,або самі обираєте для себе цей спосіб позбавлення від не бажаного волосся на тілі, то знаєте наскільки важко підібрати собі гарну бритву, і не за всі гроші .

Нещодавно я відкрила для себе одноразові станки для гоління від BIC - Soleil escape. Для мене це ідеальне співвідношення ціни, якості та безпеки.

BIC Soleil escape
BIC Soleil escape

Упаковка яскрава та барвиста,має приємне стильне оформлення. На зворотній стороні є вся необхідна інформація. В середині упаковки знаходиться комплект з трьох одноразовових станків, також яскравих кольорів.

Однією з переваг BIC Soleil escape є те що ручки станків ароматизовані . Відкриваючи упаковку одразу відчувається насичений аромат лаванди та евкаліпта. Він дуже приємний.

Бритва виконана з міцного пластику, вона має ергономічну форму яка підлаштована під вигини жіночого тіла. Кожен станок оснащений трьома гострими лезами . Верхня частина "голівка" рухлива , відмінно ковзає та підлаштовує положення під необхідні контури. Голівка станка має подвійну зволожуючу смужку ,збагачену мигдальною олією що додатково покращує ковзання . Рукоятка прогумована, забезпечує хороше зчеплення і тому не вислизає під час використання з вологих рук .

Станки пройшли клінічні випробування на чутливій шкірі та не викликають алергічних реакцій. Леза мають спеціальне хромо-полімерне покриття, тому вони не їржавіють після першого використання.

Я використовую бритву разом зі спеціальним гелем для гоління. Так на мою думку покращується результат. Леза станка дійсно дуже гострі , вони забезпечують ідеально гладке гоління як тонкого волосся так і більш жорсткого в зоні бікіні. Я довіряю цій бритві та використовую її в чутливих ділянках тіла .

Що мені найбільше подобається так це те що станки Bic soleil escape не викликають подразнення шкіри . Завдяки інноваційній конструкції леза мають таке положення завдяки якому мінімізуються порізи . Це перша бритва з якою я взагалі забула про порізи,вони трапляються дуже рідко, коли наприклад я поспішаю та роблю це дуже швидко то можу випадково порізатись повернувши станок не тією стороною. Також завдяки тому що леза в процесі ' максимально близько прилягають до шкіри, можна довше насолоджуватися гладенькою шкірою та відстрочити наступне гоління.

Аромат лаванди та евкаліпта створюють особливу атмосферу. Все ж таки аромати впливають на підсвідомість і процес використання стає приємнішим.

Тож мої пошуки ідеальної бритви наразі завершені. Не всі жіночі станки від BIC гарні та сподобались , але саме ці ❤️

Дякую за увагу 🤗