YuliHrytskoff

Набір зубних щіток "Black & White" MAKEUP Toothbrush Set

Набір зубних щіток "Black & White" MAKEUP Toothbrush Set

При купівлі зубних щіток завжди обираю м’які чи ультра-м’які, так як маю чутливі зуби та ясна. Коли побачила Набір зубних щіток "Black & White" серед аксесуарів MAKEUP, просто не змогла втриматись! Спойлер – вони чудові, тому розповідаю про них більш детально.

Щіточки ідуть набором в кількості двох штук – чорної та білої, що ідеально для сімейної пари. Також, вони запаковані у прозорий пластиковий футляр і це просто мега-зручно, оскільки, завдяки цьому, щіточки можна брати з собою у подорож чи просто в дорогу.

Самі щітки не тільки функціональні, але й надзвичайно красиві – дизайн мінімалістичний, але ну дуже естетичний та стильний!

Щітки виготовлені з дуже якісного та зносостійкого пластику, який є безпечним для здоров’я.

Щітки класичного розміру, ручка ергономічна – їх зручно тримати в руці, вони не вислизають під час чищення зубів.

Робоча частина щітки якраз оптимального розміру – не велика, але й не дуже маленька.

Щетинки дуже м’які, а всього їх 1000 штук! Розміщені хвилеподібно.

Жорсткість щетинок - Extra Soft. І це якраз мій улюблений варіант. Такі щітки м’яко, але ефективно очищують зуби, абсолютно не травмуючи ні емаль, ні ясна.

Щітки дуже зручні у використанні, та, окрім цього, надзвичайно ефективні! Вони м’яко очищують зуби, абсолютно не травмуючи емаль. Зубки гладесенькі, просто до скрипу! А ясна – абсолютно не подразнені.

Сказати, що я в захваті від цих щіток – це нічого не сказати! За свою ціну – однозначно знахідка, тому до покупки рекомендую щиро!