La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Fluid SPF50+
Захист від підступних ☀️ променів
Привіт Girls 🙌
SPF захист я почала використовувати недавно. Все почалось з того, що моє обличчя почало реагувати на сонце алергією. В мене сама по собі дуже чутлива шкіра обличчя, і перебуваючи на сонці я почала помічати, що обличчя починає пекти, а ще почали з'являтися пігментні плями. Дерматолог порадила в обов'язковому порядку використовувати SPF, тому, що моя шкіра як виявилась схильна до пігментації 🙀
Вона мені дала на вибір декілька варіантів, але я зупинилася саме на цьому SPF, так, як він захищає від дуже довгих сонячних променів, які здатні проникати дуже глибоко в шкіру, принаймні так стверджує виробник.
Даний SPF іде у формі флюїду. Він містить MEXORYL 400 — це інноваційний ексклюзивний УФ-фільтр, котрий захищає від довгохвильових сонячних променів UVA* до 400 нм.
Що вказує виробник, та мої вимоги
"ANTHELIOS Invisible Fluid UVMune 400 SPF 50+: містить інноваційний УФ-фільтр MEXORYL 400, що забезпечує високий рівень захисту від впливу сонця, та від довгих променів UVA*. Флюїд має супер легку текстуру, що протидіє УФ-пошкодженням на клітинному рівні).
Мої вимоги до SPF засобу були такими:
- Щоб був якісний захист від сонця, що унеможливлював би появу відчуття печіння шкіри, та появи пігментації.
- Щоб засіб не вибілював шкіру.
- Щоб не було відчуття дискомфорту на обличчі.
Аромат та колір флюїду
- Віддушка у флюїду присутня. Вона не різка і не дуже стійка. Після нанесення я відчуваю її приблизно 5 хвилин і далі вона зникає. (Аромат флюїду мені нагадує аромати сонцезахисних засобів якими ми звикли користуватися на морі, одразу в мене з'являється асоціація з морем).
- Відтінок флюїду біло-молочного кольору, який не вибілює шкіру.
- Консистенція флюїду є рідкою, майже як водичка.
Мої враження
Флюїд швидко та добре розподіляється, так як це SPF то шкіра починає блистіти, але від цього нікуди не дітися, тому, що цей флюїд не обіцяє матувати шкіру. Якщо це є для вас проблемою то краще звернути увагу на такий самий флюїд але для жирної чутливої шкіри - там є ефект матування.
Протягом дня флюїд "всідається" на шкірі і блиск вже не такий виражений. Він комфортно сидить на шкірі, з ним обличчя не пече а тому я можу зробити висновок, що він дійсно захищає, я також наношу його на шкіру біля очей, і ніяких негативних реакцій не було, очі не сльозились та не подразнювались.
Ще однією але не менш важливою особливістю є те, що цей флюїд абсолютно не забиває пори. Він є некомедогенним, а тому можна не переживати, що пори заб'ються.
Загалом я задоволена цим SPF, порівнювати мені ще немає з чим, але як для першого санскріну то я вважаю, що цей флюїд впорався добре.
P.S. Дівчата в мене до вас прохання - порадьте хорошу, дієву гідрофільну олію, або інший засіб, щоб якісно змивати SPF.
Дякую 😘
Коментарі (0)