Євгенія 👩

#myfavoritebrand

#myfavoritebrand

Всім привіт✌️

Великого натхнення на нові дописи немає, але моя сестра Дарина🦉 пропонує цікаві челенджі, повз яких я просто не можу пройти🤣

Тому, сьогодні хочу розповісти про свій улюблений бренд - La Roche Posay🤍.

Взагалі, в мене є чимало улюблених брендів, продукцію яких люблю, але з легкістю можу їх замінити, а от гідну заміну Posay я так і не знайшла, хоча намагалася). Uriage, Avene, Bioderma, Vichy, Q+A - схожі по дії, наче непогані варіанти, але все одно не те, тому я знову і знову повертаюся до La Roche Posay, бо моя шкіра любить їх засоби).

З брендом я познайомилась десь років 5-6 тому. Тоді всі косметологи та б'юті експерти радили продукцію La Roche Posay. Мій косметолог також запропонував змінити догляд та обрати лініку Effaclar, яка була разроблена для догляду за жирною, проблемною шкірою.

Тоді в мене були:

  • Гель-крем La Roche-Posay Effaclar Duo +
  • Заспокійливий відновлювальний зволожувальний крем La Roche-Posay Effaclar H Iso Biome
  • Гель-мікропілінг La Roche-Posay Effaclar
  • Бальзам La Roche-Posay Cicaplast Baume

Тонік та сироватка були від іншого бренду.

Перші 1-2 місяця воно не давало ніякого ефекту, ну очищувало, ну зволожувало, але широкі порі, чорні цятки, висипання та постакне були на місці. Я вже подумала, що косметолог мене обманула і продала ці продукти, аби тільки отримати з цього відсоток), але ні. На 3-й місяць використання я помітила, що шкіра стала змінюватися в кращу сторону.

Продовжила користуватися лінійкою і через 1.5 роки регулярного використання моя шкіра ніби розквітла. Вона стала чистою, пори звузилися, зникли чорні цятки, значно зменшилося постакне та висипання стали з'являлися лише у певні дні циклу.

З того часу я й полюбила цей бренд. Йшли роки, а я й далі користувалася продукцією La Roche-Posay.

Зараз вся любов косметологів та блогерів до бренду змінилася на хейт - "сушить, зневоднює, жах і інші бла-бла-бла". Мені все одно на цю "експертну" думку, бо я побачила, що продукти працюють та дають дійсно гарний ефект, як мінімум на моїй шкірі.

Доречі, за всі 6 років, серія Effaclar, яку зараз називають всесвітнім злом, не викликала в мене жодних алергічних реакцій, не висушила шкіру і не травмувала її.

Зараз в моєму догляді залишилися на постійній основі

  • Гель-крем La Roche-Posay Effaclar Duo +. Детальний допис писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/8992/
  • Гель-мікропілінг La Roche-Posay Effaclar - зараз використовую його тільки у ранковій рутині, я щось рідко пишу про нього, але він завжди в мене є. Причому, це той продукт, який в мене завжди є в запасі, кілька флакончиків точно), бо коли почалася війна, моїй шкірі його дуже не вистачало. Допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/13349/
  • Лосьйон для звуження пор з мікро-відлущувальним ефектом La Roche-Posay Effaclar - частіше купую мініатюрку)
  • Бальзам La Roche-Posay Cicaplast Baume - не скажу, що зараз використовую його на постійній основі, але він все одно лишається в моєму догляді)

Також, я продовжую користуватися мініатюрками та знайомитися з новими продуктами бренду. Звичайно, що не всі вони подходть моїй шкірі, але більшість, все ж таки дає гарний ефект)

Нещодавно, показувала, що отримала пакуночок від La Roche Posay, зіркою якого була нова сироватка - Mela B3 з інноваційною молекулою Мелазил та 10% Ніацинаміду (Вітамін В3).

Виробник обіцяє, що вже через 1 тиждень використання буде помітний ефект). Я користуюся сироваткою 1.5 тижня, регулярно, але тільки у ранковій рутині. Які зміни побачила:

  • Сировкатка комфортна та невагома. Проте, тут важливо зазначити, що невагома, якщо використовую 1 раз на день, якщо наношу ранок/вечір, то лежить вона важкувато.
  • Вона гарно вирівнює тон шкіри, робить гладеньким рельєф.
  • Звужує пори.
  • Дуже добре заспокоює висипи.
  • Щодо пігментації, то в мене її поки нема. Проте, залишилося незначне постакне, яке я планую прибрати разом з цією сироваткою). Ефект поки непомітний, бо він має бути досягнутим через 4 тижні регулярного використання. Тому, повернуся з повним дописом та враженнями через декілька місяців)

Поки, сироватка мені дуже подабається, а там подивимося).

Дякую за увагу💕