Євгенія 👩

Невелика розпаковка)

Невелика розпаковка)

Всім привіт ✌️

Десь місяць тому на makeup була акція - "при купівлі одного продукту La Roche-Posay - подаруночок на вибір". Тоді, в мене якраз закінчився улюблений пілінг-гель Effaclar та кремчик Effaclar Duo, тому подаруночок я отримала, що правда один та не той, який хотіла🤣.

Точно пам'ятаю, що обирала для себе на подарунок мініатюрку голубенького гелю для вмивання із серії Effaclar. Але, makeup вирішив, що мені більш потрібен набір проти глибоких зморшок, що ж...образливо🥲

Звичайно, я шуткую, розумію, що скоріш за все блакитний гель вже роздарували і надіслали те, що було в наявності).

Незважаючи на те, що в мене поки нема глибоких зморшок, познайомитися з новими продуктами La Roche-Posay мені дійсно цікаво, нарешті, вийти за межі улюбленною серії "Effaclar".

* Якщо ви мене читаєте давно, може пам'ятайте, що я хотіла відмовитися від баночок La Roche-Posay, через всім зрозумілі, політичні причини. Зараз, я трохи переглянула свою думку щодо цього, все ж таки, бренд надає робочі місця українцям та сплачує податки у нашу державу. До того ж, від того, що я не куплю улюбленний гель від Posay на мене не перестануть сипатися ракети🤷‍♀️. У кожної своя позиція щодо цього, нікого не намагаюся переконати чи засудити, просто висловила свою думку та пояснила, чому у моєму догляді знову є La Roche-Posay).

Ну а тепер про набор мініпродуктів проти глибоких зморшок від La Roche-Posay👇

Невелика розпаковка)

Набір приїхав у картонному пакеті, на якому була вказана вся необхідна інформація. На задній стороні пакета докладно розписані властивості кожного продукту та спосіб його застосування.

Якщо чесно, то я навіть здивувалася, що набір такий великий, як для подарункового).

У ньому було: 4 міні-упаковочки та 2 класичні пробники в пакеті.

Шкода, що не можна купувати подібні пробники та набори на makeup(.

  • La Roche-Posay Retinol B3 Pure Retinol Serum (2 шт по 5 мл) - інтенсивна антивікова корегуюча сироватка проти глибоких зморшок, нерівного тону та текстури шкіри обличчя
  • La Roche-Posay Anthelios Age Correct SPF50 (1 шт - 3мл + пакетик-пробничок - 2 мл) - антивіковий сонцезахисний засіб для обличчя проти зморшок і пігментації, SPF50.
  • La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Invisible Fluid SPF50+ Fragrance Free (1 шт - 3мл) - легкий сонцезахисний флюїд без запаху, високий рівень захисту від UVB і дуже довгих UVA променів SPF50+
  • La Roche-Posay Redermic Retinol Eyes (3 мл) - інтенсивний антивіковий коригувальний зволожувальний концентрат для шкіри навколо очей.

У наборі продукти з ретинолом, який я боюся використовувати без косметолога), та спф, який я не люблю😂. Доречі, виробник ніде не пише відсоток вмісту ретинолу в сироватці, а від прямого питання, постійно йде. Це дивно, я хоч і не фахівець у цих питаннях, але мені здається, що це важливо, адже за високої концентрації на непідготовленій шкірі, ретинол може викликати добрячі алергічні реакції🤔.

Незважаючи на страх та не любов до спф, пробуватиму продукти, але звичайно ж з великою обережністю).

Ще хочу відзначити, що на мій погляд, у продуктів буде економічна витрата, враховуючи, що моя шкіра зовсім не звикла до ретинолу, я використовуватиму сироватку для обличчя і концентрат під очі не більше 1 разу на 2 тижні, тому вистачить мені пробничка на довго ).

Що стосується спф, то все ж таки спробую наносити щодня, протягом тижня, а раптом подружимося).

Коротше, перші враження дуже неоднозначні, нові продукти завжди цікаві, але я більше зраділа б голубенькому гелю від Effaclar😂.

Повернусь к вам з враженнями про цей набір через деякий час та сподіваюся, що він не наробить біди).

Якщо маєте досвід з цими продуктами, то поділіться враженнями, будь ласочка).

* Дівчатка, я трохи випадаю з клубу, через блекаути, намагаюся читати та коментувати всі дописи, але якщо когось пропустила, то не ображайтеся будь ласка, як ситуація налагодиться, то все наздожену❤️

Дякую за увагу💕