Огляд на бокс від Loreal revitalift filler (part 1) + лайфхак як збільшити швидко губи

Огляд на бокс від Loreal revitalift filler (part 1) + лайфхак як збільшити швидко губи

Сьогодні буде огляд на сироватки вони залишились в мене, а крема поїхали до мами.

Я протягом тижня кожного дня користувалась сировоткою для обличчя і під очі і можу поділитись з вами результатом.

У боксі була сировотка з гіалуроновою кислотою і кофеїном для шкіри навколо очей та антивікова сироватка з гіалуроновою кислотою, що заповнює зморшки

Сироватка для обличчя має дуже схоже пакування з продуктом під очі, скляні флакони зі світлобузковою рідиною в середині, мені на вигляд нагадують прозорий лак для нігтів

Сироватка має як на мене не дуже приємний хімічний квітковий аромат,але він ненав‘язливий і довго не тримається на шкірі.

Піпетка в яку набипається сироватка зручна, можна регулювати кількість рідини яка вам потрібна.

Текстура рідкувата, приємно розприділяється по шкірі, спочатку є відчуття липкості, але воно з часом зникає.

Щоб сироватка краще працювала рекомендую її наносити не на суху, а на трохи зволожену шкіру, так вона буде краще наноситись і глибше діяти.

Також сироватку обов’язково закріплюємо зверху зволожуючим кремом, у мене від Cerave. Наносити крем на сироватку набагато приємніше ніж без неї. Ні крем, ні тональний на ній не скочується.

Огляд на бокс від Loreal revitalift filler (part 1) + лайфхак як збільшити швидко губи
Огляд на бокс від Loreal revitalift filler (part 1) + лайфхак як збільшити швидко губи

В складі ми бачимо цілих 2 види гіалуронової кислоти.

Після нанесення шкіра стає більш пружна та зволожена, обличчя має більш свіжий та приємний вигляд.

Для мене як власниці жирної шкіри дуже важливо що сиворотка не забиває пори і не провокує жирний блиск протягом дня.

На фото ви можете бачити шкіру до нанесення сиворотки та через 15 хв після. Шкіра стала більш зволожена, зменшились почервоніння.

Сироватка під очі має таке ж скляне пакування як і сироватка для обличчя. В середині ми бачимо аплікатор з трьома кульками яким треба наносити засіб. Ось цей аплікатор для мене є незрозумілим. По перше це негігієнічно, дістав, поводив по шкірі і засунув назад у флакон, який тепер є з часточками твого себуму, жиру або інших косметичних засобів в середині🥴 По друге незрозумілими є ці три кульки, чому не дві, не одна? Ідея звістно оригінальна, більше такого аплікатору я ніде не бачила, але дивна. З плюсів він дає відчуття холодку.

Основні діючі речовини це гіалуронова кислота і кофеїн.

Консистенція прозора, рідка, після нанесення трохи липка, дає ефект сяяння шкіри. Сироватка вбирається повільно, відчуття липкості присутнє ще декілька годин.

Але незважаючи на всі недоліки я дійсно бачу результат. За тиждень мої темні кола під очима стали менші, а це просто диво, зважаючи на мої недоспані ночі з маленькою дитиною.

В цілому мені сподобались обидві сироватки, вони дійсно працюють та гарно зволожують, я б придбала їх ще незважаючи на недоліки, бо для мене важливіший результат ніж процес нанесення.

А тепер хочу розповісти про лайфках як збільшити губи.

Нанесіть на губи сироватку для обличчя, розподіліть продукт пальцем, далі можете нанести будь який бальзам для губ, у мене Carmex і вуаля ви маєте зволожені, соковиті губи, які ще й збільшились у розмірі.🤍