Marinka🌈Rainbow

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Всім привіт ❤️

Доєднуюсь до чудового челенджу і поповнюю команду брюнеток ❤️

Я завжди була темненькою, мій природній колір- темно каштановий . Ще з дитинства я мріяла що коли стану дорослою, то пофарбую своє волосся в чорний колір. Іконою стилю та краси тоді для мене була Діта фон Тіз - американська модель,акторка та танцівниця , "Королева Бурлеску" . Я настільки захоплювалась її образом та красою , що хотіла бути схожою на неї в усьому. Діта запам'яталась мені насамперед тим що була брюнеткою і скільки пам'ятаю ,вона не змінювала колір волосся , лишаючись спокусливою роковою красунею .

В підлітковому віці в мене не було експериментів з волоссям . Я не робила освітлені пасма, не тонувала його. До моменту першого фарбування я мала природній колір волосся і пофарбуватися наважилась лише тоді коли побачила доволі помітні сиві волоски, а сивіти я почала ще в старших класах школи. Не роздумуючи я купила найтемніший відтінок і з тих пір я - брюнетка. Жодного разу не пошкодувала що обрала для себе цей колір , оскільки бути брюнеткою - це настільки моє !

Зараз я обираю для себе фарбу від L'Oreal Excellence universal nudes, відтінок 2U - чорний. Але протягом всього часу колір волосся може варіюватися від просто чорного до вугільно чорного та синьо-чорного, залежить від мого настрою та бажання оновити зачіску.

Міф який би я хотіла спростувати - з темним волоссям жінки виглядають старше свого віку. Насправді це не так. Якщо колір волосся правильно підібраний під типаж зовнішності, то такого не буде.

#myperfecthaircolor

1. Брюнеткою я почуваю себе впевненіше .

2. Фарбуватися та підтримувати колір дуже просто навіть в домашніх умовах.

3. Брюнеткам простіше купувати фарбу та відсутній ризик прогадати з відтінком , тому що чорний у всіх виробників - однаковий!

4. Чорний колір гарно підкреслює риси обличчя . Мої світлі очі здаються більш виразними та яскравими , а світла шкіра здається ще білішою.

5. Чорний колір сам по собі гарно виглядає ,має здоровий блиск, сяє та блищить на сонечку набагато сильніше ніж інші відтінки.

6. Яскравий макіяж на брюнетках ніколи не виглядає вульгарним. Так само і з яскравим одягом.

7. Чорний колір не вигорає влітку на сонці,не змінюється під впливом різних температур.

8. Доглядати за темним волоссям набагато дешевше та вигідніше ніж за світлим.

9. Жінкам брюнеткам пасує і природніше виглядає на тілі засмага

10. І моє найулюбленіше - брюнеткам дуже пасують червоні відтінки, будь то помада або сукня . Часто я запам'ятовуюсь людям саме в червоному одязі.

Щодо макіяжу , то в повсякденному житті я роблю легкий нюд, більше уваги приділяю шкірі обличчя- обожнюю коли тон рівний та сяючий. В цьому мені допомагає перфектор від Maybelline. Підкреслюю очі стрілочкою, на вії туш. На губи наношу блиск-плампер від Maybelline.

Дякую за увагу 🤗