Ta_nyaaaaaaa

Тінтуюча туш для брів | Bless Beauty Permanent Tinted Brow 01

Лише нещодавно розпочала знайомство з Bless Beauty.

Я уже показувала свій повсякденний макіяж, у який вдало вписалися продукти Bless, у тому числі тінтуюча туш, про яку розповім сьогодні - https://club.makeup.com.ua/looks/39425/

Також уже був допис про гелевий олівець для очей у шикарному шоколадному відтінку - https://club.makeup.com.ua/post/39454/

Тепер черга тінтуючої туші.

Назва зацікавлює відразу, правда?

Туш знаходиться у класичному флаконі, якиц притаманний гелю чи туші для брів. Доволі стриманий дизайн - коричнева колба з білими літерами, чорна верхня частина, вона ж кришечка.

Знизу на флаконі наліпка з номером відтінку. У мене це найсвітліший з представлених - 01 Blond.

Думаю, що цей відтінок ідеальний для дівчаток з русявим волоссям, проте для білявок скоріш за все буде затемним. У мене також світло-русяве волосся, такого ж тону завжди підфарбовані (барвником) брівки.

Щіточка у туші довга і тоненька, є дуже зручна у роботі.

Ворсинки короткі, але густі, чудово прочесують брови.

Дозатор працює непогано, але часто на кінчику щіточки є зайва крапля туші. Для мене це не проблема, бо я вже приловчилася і знаю, що залишки обов’язково слід витерти у флакон.

Консистенція нагадує рідку підводку. Не тече.

Аромат легкий косметичний, зовсім не набридає і не є неприємним для мене.

Як я зазначила вище, тон 01 Блонд - найсвітліший у лінійці.

Проте я вважаю, було б непогано створити ще світліший відтінок.

01 це коричневий відтінок з насиченим сірим, холодним підтоном.

При нанесенні спочатку відблискує, тобто має сатиновий фініш, а після висихання (2-5 хв, в залежності від кількості продукту) стає повністю матовим і САМОФІКСУЄТЬСЯ.

Так як це мій перший продукт для брів такого типу, я старалася обережно його наносити.

Однак траплялися і проблемні моменти, коли я занадто надавила на щіточку, у висновку отримавши надто темні брови, бо туш промалювала шкіру під волосками брів. Туш дуже швидко самофіксується, тому нею слід працювати швидко.

Якщо щіточкою тушувати уже засохший продукт, він починає кришитися і осипатися. Тому без права на помилку 😁

Я роблю так: набираю продукт скошеним тонким пензликом і промальовую чітко нижню лінію росту брів. Згодом уже щіточкою туші вкладаю волоски і так отримую гарний ефект.

Варіант 2: просто вкладаю їх цією тушшю, зовсім не натискаючи, щоб не торкатися шкіри, а лише волоски. Тоді отримую повітряні, зафіксовані брівки без затемнення. Чудовий результат.

Зверніть увагу, що цією тушшю можна оформити брівки як більш пухнастими (повітряними завдяки текстурі), так і більш «строгими», гладкими. Це я і намагалася показати на фото.

Стійкість у продукту достойна. Головне брівки сильно не терти, бо може осипатися. Але кольору і фіксації волосинок вистачає мені на цілий день.

Такий собі засіб 2 в 1, чим дуже і зацікавив мене 🤎

Він дуже виручає, коли швиденько треба зібратися кудись!)

І при першому ж використанні (у Лукс'і за посиланням на початку допису) дівчатка помітили який гарний ефект дає ця туш ☺️

26 травня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
26 травня, 2024