Ірина 🦋

Матуючі серветки не замінна річ для власниць жирної та комбінованої шкіри

Матуючі серветки не замінна річ для власниць жирної та комбінованої шкіри

Я пробувала різні варіанти матуючіх серветок, більш дешевші, але вони всі не зрівняться з серветками Mary Kay Beauty Blotters Oil-Absorbing Tissues. Їх свого часу я придбала за відгуками на makeup та не помилилася.

Ці серветки вже багато років регулярно знаходяться в моїй сумочці. Зараз у мене шкіра нормального типу, і протягом дня не особливо жирніє, тому я використовую їх не завжди, але з наближенням літа, знаю що буду ними знову користуватися щодня.

Серветки знаходяться в зручній картонній упаковці 💌, вона хорошої якості, не затирається в сумочці, всього в ній 75 серветок, витягуються з упаковки по 1 штуці. Вони виготовлені з високоякісного рисового паперу, дуже тоненьки та мʼяки, ефективно усувають забруднення, видаляють жирний блиск, за допомогою їх можливо акуратно підправити макіяж.

Мені вистачає 1-2 шт на день, тому витрата для мене економна. Однієї серветки мені особисто вистачає на все обличчя, для освіження шкіри і корекції макіяжу, якщо раптом протягом дня з'являється жирний блиск. Після застосування шкіра стає матовою і пори менше помітни.

Вони підходять для всіх типів шкіри, приємні та зручні у застосуванні, не викликають роздратування.

Такі серветки стануть незамінними особливо для власниць жирної та комбінованої шкіри 👍

Матуючі серветки не замінна річ для власниць жирної та комбінованої шкіри

Підібрала ще матуючі серветки, які можна придбати на makeup