Новинка від Makeup, що сподобається твоїм зубкам
Враження від MAKEUP Toothbrush Set
Можливо, у когось під дописом я вже писала, що у ці місяці мені не просто знайти хорошу щітку, адже я хочу мінімум деталей та добре очищення. І знаєте, здається, я знайшла таку щітку.. та навіть цілих ДВІ! +футляр.
І так, почнемо з футляра, адже з ним тепер не доведеться думати, у цьому перевозити щітки, він займає мало місця, прозорий, а що найголовніше – міцно фіксує щітки всередині, надійно закривається.
А що ж про щітки?
З візуального погляду, вони прекрасні 😍. На них немає нічого зайвого, невеликі і зручно тримати у руці. Мінімалістичний дизайн мені дуже подобається, при цьому видно, що звернута увага до деталей, усе зроблено акуратно. Ви лише погляньте, як красиво виглядають ці щетинки, між ними є акуратна хвилька, і видно, що жодна щетинка не вибивається.
Що тут найголовніше? Звичайно очищення.
Тут ж і найцікавіше, адже за заявненою інформацією щітка середньої жорсткості та має 10 000 щетинок. За відчуттями, це чудово, навіть у період лікування зуба, перевірено на мені 😉.
Через м'якість щетинок, щітка майже не відчувається на зубах чи яснах, при цьому є якісне очищення через велику кількість щетинок, які близько розташовані.
Цей набір справді хочеться рекомендувати усім, хто шукає прості зубні щітки та якісне очищення ❤️.
Коментарі (0)