Marinka🌈Rainbow

Avon Today Tomorrow Always The moment

Avon Today Tomorrow Always The moment

Всім привіт ❤️

Нещодавно цілком випадково я зустріла давню знайому яка вже дуже багато років є консультанткою фірми Avon. В шкільні роки я любила замовляти каталожну продукцію через її доступність та розповсюдженність. І насправді, і зараз ,косметика AVON це нібито машина часу в минуле, багато ароматів які я купувала собі юною досі продаються. Але час не стоїть на місці, Аvon продовжує випускати нові аромати , багато з яких з часом знімають з продажів, а деякі лишаються. Для себе я вирішила обрати два аромата ,відносні новинки, які є продовженням колекції відомої парфумерної води Today. Моя мама давня прихильниця цього аромату, я думала що мініатюрки перейдуть їй. Але Today the Moment несподівано зачарував , про нього якраз я і хочу розповісти ✨

Avon Today Tomorrow Always The moment

Над створенням ароматів працював славнозвісний парфумер Ольв'є Кресп разом зі своїм сином Себастіаном.

Олів'є Кресп працював та розробляв аромати для таких відомих модних домів як Gucci, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Dior, Dolce & Gabbana, Estée Lauder...

Аромат представлений в різних об'ємах - максимальний 50 мл повнорозмір , мінімальний 10 мл. В мене мініатюра тревел в об'ємі 10 мл, це скляний флакон - карандаш . Такий об'єм зручний для знайомства з ароматом а також щоб носити в сумочці та використовувати по мірі необхідності. Флакон попередньо був запакований в картонну коробочку з гарним дизайном, зображенням квіткового принту , виглядає дуже мило і приємно для візуального сприйняття.

Концентрація - eau de parfum.

Країна виробник - Польша.

Наскільки мені відомо більшість ароматів Avon виготовляються саме в Польщі.

Аромат Today Tomorrow Always the moment for her належить до групи ароматів : Східні, Квіткові.

Піраміда що зазначена на фрагрантиці має всього три ноти.

Початкова : Неролі

Серце: Магнолія

База: Амбра

В інших джерелах можна знайти що піраміда також має окрім зазначених ноти: яблуко Пінк Леді, італійський мандарин, Бергамот, боби тонка та молекула Z11 HD.

Початок аромата дуже квітковий. Я відчуваю перш за все білі квіти неролі , магнолію і дуже схоже на конвалію. Це така охапка свіжих весняних квітів. В парфумерії я обожнюю неролі та магнолію , тому я зрозуміла за що я полюбила цей аромат. Далі в серці квіти розбавляють цитруси ( мандарин) і нота дуже схожа на яблуко. Завдяки цьому аромат стає більш солодким , але магнолія все так само солює і є королевою в ароматі, на мій ніс більше ніж неролі. Амбра та боби тонка надають композиції глибину , роблять його довершеним та теплим. Трансформується аромат дуже швидко. Верхні ноти злітають хвилин за 10 , і за цей час аромат повністю розкривається та сідає на шкіру.

Молекула Z11 HD - це Інтенсивна і дуже стійка чуттєва суха деревна нота з елегантною амбровою гранню. Ця версія високої чіткості чистіша та потужніша за звичайний Z11™.

Z11™ HD містить мінімум 95% найкращого ізомеру (що принаймні в 3 рази більше звичайної якості). Привносить в аромати чуттєвість і лінійність.

Спочатку подібний аромат Manool як в молекулі був витягнутий з дерева (Manao) у Новій Зеландії, а тепер виробляється за допомогою біотехнології.

Насправді лише дуже чутливим носам вдається розрізнити та відокремити молекулу .

Для мене Today the moment просто дуже ніжний та жіночний. Але він не легкий та не повітряний як може здатися, а насичений .

Я поклала в сумочку флакончик щоб просто був , і з часом помітила що рука все частіше тягнеться саме до цього аромату, за тиждень я використала майже половину об'єму . А ще він виявився дуже компліментарним. Має гарну стійкість і навіть коли я вже не відчуваю на собі аромат ,чую від оточуючих запитання чим я так приємно пахну та запитують назву.

Ті хто часто користуються парфумами від Avon можливо зможуть впізнати відому "ейвонську" базу та навіть пригадати аромати які на цей парфуми схожі. Та на мій не досвідчений ніс аромат дуже і дуже гарний .

Дякую за увагу 🤗