Бюджетний відмінник від почервонінь
Цей крем я купую не вперше, бо для мене це універсальний солдат, на якого можна покластися в будь-якій ситуації та не переживати щодо негативних реакцій або конфлікту з іншими доглядовими засобами. Для моєї чутливої шкіри він прекрасно підходить, нижче покажу ефекти на своїй чутливій шкірі з проявами розацеа 🥰. Щоб побачати результати на шкірі - тисніть "Дізнатись більше".
Крем представлений у баночці, єдиний мінус - в комплекті немає лопаточки, тож я використовую свою, яку обов'язко мию після використання, щоб запобігти потраплянню бактерій в продукт.
Напевне, пакування - це єдиний недолік, який я можу назвати, адже по всіх інших характеристиках засіб мені дуже подобається. В складі присутні олії авокадо, кокосу та какао (відповідають за живлення та пом'якшення шкіри), гліцерин, лактобіонова кислота сприяють зволоженню. Для заспокоєння маємо пантенол, алантоїн та сквален. Та й це ще не все: про тонус судин та боротьбу з почервоніннями турбуються троксерутин та екстракт кінського каштану🥰.
Колір в продукту білий з легким жовтим відтінком, консистенція в міру густа, аромат легкий (хто користувався продуктами від Біленди, знає, що в них доволі активні віддушки, але тут все доволі помірно)).
Оскільки об'єм аж 50 мл, то я не економлю та щедро наношу крем не тільки на обличчя, а й на шию та зону декольте. Він доволі легко розподіляється та швидко поглинається. Не конфліктує а ні з кислотними продуктами вечірньої рутини, а ні зі зволожуючими зранку.
Цей засіб не дає спецефектів, як деякі корейські (тобто, ви не будете сяяти або, навпаки, не отримаєте матування). Натомість він чудово виконує свої функції по закриванню активів та заспокоює мою реактивну шкіру. Також помітила, що судини стають менш помітним при тривалому застосуванні🤩.
Щодо розходу, то я користуюсь Bielenda Dr Medica Capillaries Dermatological Redness Reducing Cream вже більше двох місяців і ще на місяць точно вистачить (але нагадаю, що я не економлю, тому могло б вистачити й на довше).
За свою ціну вважаю даний кремчик чудовим варіантом для власниць чутливої шкіри! Звісно, не варто очікувати, що один лише крем вирішить всі ваші проблеми, але за умови підбору м'якого очищувального засобу та підходящих активів у вигляді тонера та сироватки, результат обов'язково вас потішить🤗.
P.S. Про мої рекомендації щодо догляду за чутливою шкірою з розацеа можна дізнатись за тегом #Feerie_rosacea . Бажаю всім здорової шкіри та спокійних нервів!🙏
Коментарі (0)