#IHATETHISINMYROUTINE
Долучаюсь до челенджу
Всім привіт, з задоволенням долучаюсь до челенджу від DARIIAKOVACH , бо в її дописі впізнала себе!
Тож мій топ 10, чого я ненавижду робити, але роблю😉!
- Гоління, це жах, сюди ж епіляція, шугарінг, віск і все інше. Наразі в основному це гоління, скільки часу...
- Наносити крем поверх сироватки, і особливо спф - це прям для моєї проблемної шкіри КАТАСТРОФА🤣!. Бо дуже важко мне знайти ідельний крем по всім критеріям. Але зараз спф це головний мій крем в рутині.
- Вечірня рутина, якщо ранковий догляд я роблю залюбки, то в вечері мені не має сил, демакіяж, два очищення, сироватка, крем, а якщо це ще скраб, маска, пілінг....ну жах.🤭
- Ненавиджу наносити тональний крем (наразі зовсім не використовую), бо в мене далеко не ідеальна шкіра.
- Очікувати 🥴 і ще раз очікувати, очікувати коли подіє маска, коли вбереться сироватка,потім крем.( тому стараюсь обирати незмивашки, хочаб для волосся).
- Використовувати крема для тіла на ніч, а якщо ще жирненьки або це олія....то нестерпно...🙄
- Робити зачіски, я люблю розпатлане волосся, іноді хвіст - це мій максимум.👌🏼
- Я ненавиджу підстригати волосся, мої кінчики вже плачуть та благають про це, я все тягну. Я люблю довге волосся, коротке це не моя історія, і навіть коли -2 см, я вже плачу.🥲
- Ненавиджу головні убори - кепки, капелюхі, шапки, в мене не має нічого, хоча розумію їх важність. А от шляпку з полями хочу.🤎
- Яскраві макіяжі в житті. Якщо очі мені подобаються, я можу зробити щось яскраве, а от губи ні, бо вони в мене криві, а якщо це червона або темна помада, це аут.💋
Дякую, за ідею челенджу, тепер я знаю, що я така не єдина🤣
🦉
Коментарі (0)