Олена В

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub
#summerwithmakeupclub

Мої вітання з початком літа! Це незабутня і прекрасна пора. Літо-це ціле "життя, повне пригод і радісних моментів". Хай літо 2024 принесе нам те, що ми очікуємо більше за все: ПЕРЕМОГУ!

А тепер мої кроки, які додають баланс і барви в кожний літній день.

1. Санскрін. Вже майже рік я насолоджуюсь своїми "взаємовідносинами " з японським санскріном. Познайомилась з ним, дякуючи клубу! І не можу не нарадуватись тим, як він мені підійшов.

Це легесеньке молочко Sun Bears Active від Omi Brotherhood. Це ідеальний match для мене. Рідке, невамоге молочко, якого вистачає на дуже довго і яке працює на всі 100. І при цьому його не відчуваєш на шкірі з перших секунд нанесення! Не конфліктує ні з чим із моєї рутини. НЕжирний. Матує. Не викликає подразнення (хоча саме перше використання таки запам'яталось подразненням слизової носа,бо є ментол в складі). Для мене це ідеал!😉

https://club.makeup.com.ua/post/14928/

2. Кремовий хайлайтер Lamel. Влітку не користуюсь bb кремами, а просто наношу хайлайтер на скули, в кутики очей і над губою трішки. І все-сяю! Свіжий сяючий вигляд гарантовано!

3. Шимер для тіла. Хочеться сяяти не тільки на обличчі. Тому у мене друге літо підряд в арсеналі Шимер для тіла Mr.Scrubber Body Shimmer Bronze. В тюбіку він темний, але на шкірі такої білосніжки виявився ідеальним. Минулого літа регулярно ним користувалась( на ніжки і ручки) і ще залишилось і на це літо (виявився досить економним).

https://club.makeup.com.ua/post/12517/

4.Тимчасові тату. Ну як без них. Вони реально піднімають настрій! Взагалі на мейкапі стільки тимчасових татушок: і неймовірні квіти, і різні абстрактні візерунки, птахи і гори...На любий смак!

5. Крем охолоджуючий для ніг. Вже не перше літо (та і теплої весни) користуюсь Гелем для ніг з ментолом Домашній лікар. Охолоджує....бррр, можна і замерзнути. Коли був напружений і жаркий день-цей крем ідеальний. Знімає втому ніг і дуже бадьорить! А також має приємний даромат!

А ще літо-це пора ягід,фруктів,зелені в великій кількості, всіляких натуральних вітамінів. Прекрасний час підняти гемоглобін і набратися сил та енергії.

Дякую що читаєте !🥰