Ти точно їх захочеш)
🖤
Набір зубних щіток "Black & White" стає досить популярним на платформі , та все частіше зявляється в стрічці😍
І це не дивно , адже вони неймовірно еститичні, красиві, продумані✨
Я також їх маю , користуюсь протягом тижня, та готова поділитись враженнями .
▫️Спочатку розпакувавши посилку я була приємно вражена дизайном.
Щітка білого , та чорного кольору (що зручно , адже не сплутаєш їх між собою, якщо поділитись із чоловіком) , розміщені в прозорому футлярі.
Знявши наклейку він легко відкривається.
Щітки добре закріплені, та тримають бажане розміщення(не випадають).
Футляр має отвори і це чудово , адже щітки після користування можуть без проблем висохнути .
Зручно брати із собою в дорогу та подорожі і це великий плюс.
Завдяки кольоровій гамі - щітки не створюють "візуальний шум" . Вони мінімалістичні і при цьому стильні.
Я дуже люблю такі речі🖤
Деталі
Дивлячись на них - в голові думка :
все ідеальне - просто😌
Так само і тут два кольори , мінімалістичний дизайн , зручна ручка, щільно набиті щетинки , які мають хвилеподібну форму.
Фотографувати їх та готувати допис - було одне задоволення.
Враження
Так, все візуально дуже красиво, далі було головне питання: - чи виконують щітки свою функцію? 🤔
Я мала звичайну щітку середньої жорсткості і останнім часом мої ясна стали досить чутливі та почали кровоточити 🩸
Відповідно , коли я чищу зуби і хочу зробити це якісно - починає йти кров і я зупиняюсь , та не отримую якісний результат. Тому було цікаво, як поведе себе дана щітка.
Також в мене встановлені ретейнери і хороше очищення для мене дуже важливе.
Спробувавши щітку вперше мені було дуже незвично , що вона така делікатна .
Має середню жорсткість , але при цьому ворсинки супер м'які , щільно набиті і їх близько 1000 .
Відчуваючи цю делікатність я не була впевнена, чи буде гарне очищення , але я помилялась .
Щітка якісно очищає поверхню зубів, та міжзубні проміжки, при цьому не пошкоджуючи ясна, що для мене виявилось дуже важливим.
Набір зубних щіток "Black & White" - став для мене приємним відкриттям! Тому щиро рекомендую!
🤍
Коментарі (0)