Чудовий шампунь! Волосся на гребінці набагато менше :)

Чудовий шампунь! Волосся на гребінці набагато менше :)

Доброго дня всім тим, хто пробує чи хотів би спробувати цей шампунь від випадіння та для зміцнення волосся H.Q.Beauty Hair Loss Control Shampoo.

Ціна питання: 330 грн. зі знижкою.

Об'єм: 280 мл.
Куплено тут на makeup.com.ua

Зіткнулася з такою проблемою: стало дуже сильно випадати волосся. Іноді мені здавалося, що випадає більше, ніж його є насправді. Вирішила купити шампунь від випадіння і для зміцнення волосся. А оскільки я вже з маркою H.Q.Beauty знайома добре (мама у мене теж використовує багато їх засобів, вона мене на неї і підсадила) вибрала саме цей шампунь. Вiн прозорий. Запах легкий і ненав'язливий.

Наношу трохи шампуню на волосся, Трохи помасажую, змиваю. Наступного разу наношу вже трохи більше і промиваю ретельніше i змиваю великою кількістю води!

Коли купувала шампунь вперше, вирішила обійтися без маски – думаю раптом серія зовсім не підійде. Але скажу так - коли я помила голову і дала висохнути волоссю природним шляхом, воно було настільки гладким, м'яким, блискучим і доглянутим, буквально тануло в руках! Можна було подумати, що воно після кондиціонера :)

Пляшечки, об'ємом 280 мл мені вистачило на 3 з лишком місяці. Мию голову через день.

Не знаю, може це звичайно самонавіювання, але мені здалося, що волосся стало густішим. Користуюся цим шампунем вже більше ніж півроку. Раз брала інший шампунь цього ж виробника, щоб волосся не звикало. Але все одно повернулася до улюбленного H.Q.Beauty Hair Loss Control Shampoo. За моєю рекомендацією їм почали користуватися багато моїх знайомих. Негативних відгуків поки не надходило!

Чудовий шампунь! Волосся на гребінці набагато менше :)
0
0