Strange Love

Фаворити та аутсайдери #testmakeupclub

Фаворити та аутсайдери #testmakeupclub

Майже місяць я тестувала весь боксик Мейкап, тому можу поділитися своїми враженнями. У боксику було багато цікавих продуктів, які мені дуже сподобалися.


🟢Шампунь від випадання й для зміцнення волосся
H.Q.Beauty Hair Loss Control Shampoo


Шикарний шампунь з ефектом охолодження шкіри. Фаворит боксу. Вимиває до скрипу, при цьому не сушить голову та волосся. З ним я почала пити голову раз у 5-6 днів. Розхід - 2 помпи на перше миття голови, 1 помпа під час другого. Запах доволі незвичний, чимось схожий на чоловічі парфуми, проте на волоссі він не осідає зовсім.

Шампунь просто відкриття цього боксу, він дуже сподобався мені. Шкіра голови ідеально чиста, без шкірочок та білого нальоту.


🟢Гель для душу Tink Superfood For Body Shower Gel та бомбочка з тієї ж серії

Мені дуже сподобалося бальзам для губ з гуавою від цього ж виробника, засоби для душу також не стали розчаруванням. Гель має приємний аромат фруктового льодяника, добре піниться та не сушить шкіру. Бомбочка має більш насичений аромат, проте той самий. Утворює непоганий такий гейзер, проте воду майже не фарбує. Однозначно лайк, особливо гелю для душу! На подарунок можете брати сміливо, такий фруктовий аромат підкорить усіх.


🟢Семпли кремчиків Derma E Hydrating

Креми сподобалися, в міру жирні. Непогано утримують вологу. На шкірі залишають такий легкий ефект оксамиту. Щодо аромату, то він цілком приємний, я б навіть сказала класичний запах дермакосметики. Зі шкіри він зникає за 5-10 хв після нанесення.

Якигось негативних реакцій креми не викликали. Проте особисто я люблю вологий липкий фініш на обличчі, такий ефект оксамитовості мені подобається менше.


🟢Набір для догляду за губами "Foreplay" MARÊVE

На набір для губ MARÊVE я писала окремий допис, ось він:

https://club.makeup.com.ua/post/23490/

Набір дійсно ефективний, проте мені не сподобався бальзам у ставку через свою надто тверду та крихку консистенцію.