ksnklb

Фаворит у засобах для волосся?💆🏻‍♀️

Фаворит у засобах для волосся?💆🏻‍♀️

Почну з дисклеймеру)
Волоссяпаду у мене зараз немає, адже приймаю вітаміни, які прописав лікар (тема хвороби не стосується волосся зовсім, та вітаміни допомагають і у цій сфері). Також бризкаю розмаринову воду на волоссі і всіляко про нього опікуюсь. Купляла цей шамупнь не собі, але було дуже цікаво спробувати, і можу сказати, що хочеться ще 😄.
І от, волосся у мене не вибагливе, пряме) мию частіше 3х разів у тиждень, адже це займає все ж багато часу. Також раз у тиждень скрабую, та при використанні цього засобу, я відклала скраб, щоб скласти повноцінне враження.
Одразу можна зазначити, що я не можу об'єктивно оцінювати те, як шамупнь впливає на випадіння волосся, та я помітила, що під-час його використання волосся випадало ще менше.
Шампунь буду оцінювати за звичайними характеристиками, що притаманні шамупню.

Фаворит у засобах для волосся?💆🏻‍♀️
Фаворит у засобах для волосся?💆🏻‍♀️

Баночка у мене 280ml, не велика. Пластик чорного кольору, наклейка на ньому сірого кольору, притаманному лінійці Hair Loss Control.
Дизатор типу помпи, не клинить.

Тут буде цікавіше, адже шамупнь прозорий і досить густий. Помпа видає не багато шамупню через густу консистенцію, і цієї кількості, що на фото, мені замало, особливо на першу промивку. Потрібно як мінімум два рази так набрати.
Піниться шамупнь добре, як і піна розприділяється по голові. Промиваю я двічі, у другий раз утворюється піни ще більше. Вимити її легко і швидко.
Вже після миття з шамупнем мокре волосся гладеньке та абсолютно пряме. Тобто піни достатньо, щоб і довжина була чиста.
Аромат тут яскравий, нагадує лимонний порошок. Він мені і подобається, бо "чистий", але і скули зводить, бо дуже насичений. На волоссі не залишається.
Відчуття, що промиває "до скрипу".

На фото можете побачити волосся промите просто шамупнем і без різних масок і тд.
Воно добре розчісувалось, не заплутувалось, було легке, пряме. Чистим волосся було довше, ніж зазвичай, за що плюс.
Правда що, все ж у цей вечір нанесла на волосся олійку для блиску і щоб менше магнітилось.
Тут вже і мінус, адже добре очищене волосся + сухе повітря в приміщеннях + мороз на вулиці = волосся магнітиться. Це можна припинити за допомогою кондиціонера, зараз я використовую від Mermade.

Це фото ви вже бачили у відгуку про маску Scalp, тому що тут власне H.Q.Beauty + Scalp.
Волосся на відчуття чудове, добре розчісується і дуже мало випадає, м'яке та розсипчасте, а шкіра голови довше залишається свіжою і без жодного натяку на свербіж.
Тому тут навіть без висновків, шамупнь мені дуже подобається і у чергування своїх засобів я точно його додам, тому що і волосся, і шкіра голови задоволені.
Та додам про всяк: При волоссяпаді, нажаль, один шампунь не допоможе, і масочка теж (Та її всерівно треба, щоб волосся не заплутувалось і не виривалось при розчісуванні), тут потрібен комплексний підхід, що включає і вітаміни, і збалансоване харчування, а також не забуваємо про термозахист та шапку в холод.

Тут є сульфати, обіцяні екстракти розмарину, кропиви, полину, є і ментол, який не відчувається при митті волосся (може давати дуже легку терпкість), ну і консерванти. Склад безпечний.

Aqua.(Water) – вода.
Sodium Coceth Sulfate – це напівсинтетична сполука, подібна до миючого засобу, отримана з жирних кислот, отриманих з кокосової олії, модифікованої за допомогою етиленоксиду. Це більш м’який піноутворювач, який міститься в дитячих миючих засобах, гелях і миючих засобах. 
Sodium Chloride – використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів.
Disodium Laureth Sulfosuccinate – є очищаючим інгредієнтом, який використовується для покращення очищувальних властивостей засобів по догляду за шкірою. Як правило, він вважається менш жорстким, ніж інші очищувальні інгредієнти, такі як сульфати.
Cocamidopropyl Betaine – чудова миюча речовина, посилює піноутворення.
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract – екстракт розмарину лікарського, чудовий компонент проти випадіння волосся.Має антибактеріальні властивості та антигрибкову активність, тонізує шкіру, освіжає, стимулює кровообіг, має антисептичні та протизапальні дії, знімає подразнення шкіри, знімає м'язову втому, зміцнює волосся. 
Urtica Dioica (Nettle) Leaf
Extract – екстракт кропиви, що також чудовий компонент для волосся: посилює основний обмін, має протизапальну, антисептичну, ранозагоювальну дію, підвищує грануляцію та епітелізацію пошкоджених тканин, має гіпоглікемізуючу дію, підвищує згортання крові.
Artemisia Vulgaris Herb Extract – екстракт полину, має протизапальну дію; стимулює фагоцитарну активність клітин; за властивостями близький до камфори.Знімає свербіж, зменшує активність сальних залоз, має бактерицидний ефект. 
Parfim (Fragrance) – ароматизатор.
Menthol – ментол, має слабкі місцевоанетизуючі властивості, стимулює холодові рецептори шкіри та слизових, слабкий антисептик, дає легку антибактеріальну дію.
Polyquaternium-10 – збільшує пінність; полікватерніум-10 чудово поєднується з усіма видами ПАР.
Citric Acid – консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію.
Magnesium Chloride – використовується як стабілізатор в′язкості.
Magnesium Nitrate – штучна сіль, використовується в косметиці в якості консерванта, кондиціонера. Methylchloroisothiazolinone – суміш консервантів, нетоксичні антибактеріальні компоненти, які мають широкий спектр протимікробної дії щодо грам-негативних і грампозитивних бактерій грибків дріжджів.
Methylisothiazolinone – консервант, який міститься в багатьох рідких косметичних засобах, засобах особистої гігієни та миючих засобах на сучасному ринку.
Sodium Benzoate – консервант.
Potassium Sorbate – консервант.