YuliHrytskoff

Матова помада для губ ALIX AVIEN Matte Lipstick

Матова помада для губ ALIX AVIEN Matte Lipstick

Матові помади вже давно і міцно увійшли до нашого життя! А я, як і, напевно, більшість поціновувачок гарного макіяжу, перепробувала їх уже незліченну кількість, але в такому захваті, як від ALIX AVIEN Matte Lipstick, я не була ні від однієї із них! Звичайно ж, я просто повинна поділитися своїми враженнями про неї у даному дописі)

Помада прийшла до мене запакованою в індивідуальну картонну коробочку, на якій є всі необхідні відомості про продукт від виробника.

Футляр помади виготовлений із якісного пластику сірого кольору. Пластик міцний, не тріскається та не скрипить. Корпус матовий, дуже приємний на дотик, дизайн стильно-стриманий. На футлярі помади є назва бренду, номер відтінка та батч-код. Надписи з часом не стираються, навіть через декілька місяців користування помада залишається такою ж охайною, як і одразу після купівлі.

Механізм, яким викручується помада – класичний. Працює добре, не заїдає.

В цілому, дизайн хоч і доволі стриманий, проте дуже елегантний – одразу видно, що продукт із сегменту проф.

Окремо хочеться сказати також про стік помади – він прямий, із загостреними краями, що нагадують мені грані дорогоцінного каміння) Але саме завдяки таким граням і загостреній верхівці зрізу помади дуже легко промальовувати контур губ, а зважаючи на стійкість помади (але про це трішки пізніше), можна запросто обійтися без контурного олівчика.

Як звичайно, характеристику будь-якого косметичного засобу я розпочинаю з кількох слів про склад продукту. В матової помади ALIX AVIEN він абсолютно безпечний, дерматологічно протестований, не містить парабенів, а також (вперше зустрічаю таке в косметиці) – глютену, тобто може використовуватись людьми, що дотримуються безглютенової дієти. Окрім цього, порадувало також наявність серед складників і доглядаючих компонентів, наприклад, бджолиного воску, який відомий своїми регенерувальними та захисними властивостями. Особисто для мене безпека косметичних продуктів є одним із чи не найважливіших моментів при її виборі та купівлі, тому, в даному аспекті бренду однозначно плюс!

Текстура помади - це щось дивовижне! Вона не просто матова, а оксамитова, лягає на губи ніжною пудровою вуаллю! Вона позбавлена як жирності, яка притаманна класичним помадам, так і сухості, якою грішать рідкі матові помади. Текстура абсолютно однорідна – не містить ніяких сторонніх включень.

Насиченість. Помада дуже насичена, щільна – перекриває пігмент губ з першого шару. Нанесення в декілька шарів можливе, але не потрібне – помада ідеально лягає на губи з першого нанесення, не залишаючи пробілів. Якщо ж наносити помаду в два шари – пігмент не скатується та не лягає замазкою – помада все так же красиво виглядає та комфортно відчувається.

Запах в помади ну дуууже приємний! Такий цукерковий) Мені пахне фруктовими карамельками. Доволі довго відчувається на губах. Абсолютно ненав’язливий та не надоїдає, навпаки – хочеться його відчувати знову і знов!

Смаку помада не має.

Нанесення. Як я вже згадувала трошки вище, - помада наноситься дуже легко, просто скользить по шкірі губ, не царапає, перекриває рідний пігмент губ з першого шару. За рахунок форми стіку, помадою дуже легко промалювати контур губ, навіть трішки виходячи за нього, візуально збільшуючи губи. Тобто, помада навіть не потребує контурного олівчика. І, чесно признаючись, це моя перша помада, яку я ношу без олівця, так як в ньому просто немає необхідності.

Помада не утворює некрасиву білу смужку на стику губ, не затікає в складочки чи за межі контуру губ, рельєф сильно не підкреслює. Що мені ще особливо подобається в даній помаді – так це те, що губи перед її нанесенням не потребують спеціальної підготовки (скрабування і бальзаму), так як вона абсолютно не виділяє недоліки губ чи шелушіння. І, знову ж таки, це перша матова помада, якою я дозволяю собі фарбуватися, навіть коли у мене потріскані губи, оскільки з даною помадою мої губи, в якому б стані вони не були – все одно виглядають доглянуто та привабливо)

Пігмент помади у шкіру губ не в'їдається. Та й взагалі, на губах помада поводиться абсолютно безпроблемно!

На губах помада відчувається дуже комфортно, зовсім не сушить і навіть навпаки – зволожує шкіру губ (що вдагалі нонсенс для матових помад).

Фініш. Фініш у цієї помади не такий наглухо матовий, як у рідких матових помад. Я б його охарактеризувала як оксамитовий, пудровий – дуже ефектно дивиться!

Стійкість у помади дуже пристойна – мінімум п'ять годин витримує практично в первозданному вигляді, спокійно витримає чай/каву/нежирний перекус. Проте, може дещо відбитися на посуді чи злегка розмазатися, якщо необережно зачепити нафарбовані губи рукою або одягом. Але виробник і не характеризує її як суперстійку... В принципі, якщо це комусь може спричинити дискомфорт, то даний момент вирішується промакуванням губ після нанесення помади сухою серветкою.

Демакіяж. Помада легко змивається міцелярною водою чи будь-яким іншим засобом для зняття косметики.

Ну і щодо доглядових властивостей. Поки помада знаходиться на губах (а відчувається вона надзвичайно комфортно), губи захищені, не тріскаються та не пересихають. Після демакіяжу – шкіра губ зволожена і абсолютно не пересушена. Раніше я рідно носила матові помади взимку, тому що мої губи сильно пересихали від перепадів температур, опалення, а матові помади тільки усугубляли цю проблему. Але, відколи в мене з’явилася матова помада від ALIX AVIEN – я з радістю нею користуюся, не боячись за стан моїх губ!

У мене ця помадка в надзвичайно красивому і самому модному відтінку осінньо-зимового сезону – 404 Warm Caramel. Це теплий коричнево-карамельний відтінок, при штучному освітленні – з охровими нотками. Відтінок нюдовий, спокійний, красиво дивиться як в денному, так і вечірньому макіяжі; дуже універсальний – підійде як представницям світлої, так і смуглої шкіри, на ділову зустріч, чи на побачення…

А ще, цей відтінок робить зубки візуально значно білішими)

Ну і фото на губках)

Підводячи підсумки, скажу, що Матова помада для губ ALIX AVIEN Matte Lipstick мені дуже сподобалася! У ній ідеально все: відтінок, стійкість, комфортність відчуттів при носінні, поведінка на губах, властивості, аромат… Одним словом – це любов!

Звичайно ж, до покупки рекомендую, а сама із задоволенням пробуватиму й інші відтінки з цієї лінійки помад ALIX AVIEN!