Beautiful land💞

Шампуні від лупи Head & Shoulders Pro-expert 7

Шампуні від лупи Head & Shoulders Pro-expert 7

Привітики усім.

Сьогодні я б хотіла поділитися з вами своїми враженнями про серію шампунів Pro-expert 7, які я мала можливість протестувати. Це було чудовий досвід для мене, особливо зважаючи на те, що я мала невеличку проблему з лупою після використання одного зі шампунів, про який я розповідала раніше....

https://club.makeup.com.ua/post/36688/

Всі три шампуні мають якісне упакування з пластику прозорого кольору об'ємом 250 мл. Флакони мають обтічну, ергономічну форму з вигнутими краями, що робить їх зручними для тримання в руці.

Всі три шампунчика мають також однакуву міцну кришечку фліп-топ синього кольору, яка зручно відкривається і закривається, забезпечуючи герметичність.

Щодо дизайна основний колір шампунів – бірюзовий, але кожен різновид шампуню має додатковий колірний акцент на етикетці, який вказує на конкретну функцію шампуню:

Інтенсивне зняття свербежу: бірюзовий з відтінками зеленого.
Захист від випадіння волосся: бірюзовий з відтінками червоного.
Контроль стійкої лупи: бірюзовий з відтінками синього.

На кожному флаконі великим шрифтом виділений номер "7", що означає кількість функцій шампуню - це


боротьба з лупою;

балансування шкіри голови;

контроль жирності;

зменшення випадіння волосся;

зменшення свербежу;

глибоке очищення пор;

заспокоєння шкіри голови;


Також є іконка з написом "Clinically Proven" і обіцянкою 100% позбавлення від лупи.

І перший шампунь який я спробувала це Шампунь проти лупи "М'ята і ментол"

Має приємний аромат ментолу та свіжості, але ментол не такий ядучий, а більш приємний, нагадує трохи жувальну гумку. Приємно освіжає волосся, надає легкий холодок, який швидко проходить і не затримується на шкірі голови. Запах залишається на волоссі до наступного миття, але він не має шлейфу чи чогось схожого, добре поєднується з іншими ароматами, не перебиваючи їх.

Має рідку консистенцію прозоро-блакитного кольору, шампунь дуже добре піниться. Мені потрібно невелику кількість шампуню, щоб вимити волосся, достатньо було чайної ложки.

Щодо дії, так як я мала невелику лупу, то вона просто зникла. Крім цього, я помітила чудовий об'єм на волоссі, хоча моє волосся важко укладати.

Зачіски, кучері дуже швидко розпускаються та не тримаються навіть з лаком та пінкою, тому я рідко роблю якийсь об'єм чи ще щось. Але тут я помітила, що шампунь надав невеликий об'єм, тому якщо підійти до цього більш грамотно, можна створити чудову зачіску з об'ємом.

Волосся цей шампунь не обтяжує. Хоча він добре піниться, він чудово змивається, залишаючи після себе лише чудовий ненав'язливий аромат. Також надає волоссю м'якість та сяяння.

З головною місією він справляється. У мене ще лупа з'являлася перед миттям, коли волосся вже забруднене та жирне, але, як бачите, лупа тепер також не з'являється.

Другий шампунчик який я пробувала це Шампунь проти лупи "Захист від випадіння волосся з кофеїном"

Аромат у нього ну дууже нетиповий. Я вважала, що це буде якийсь пряний аромат кави чи чогось солодкого, а мені він здався просто чоловічим ароматом. Він класний, такий енерджайзер ніби, мені він нагадав сильного чоловіка. Я навіть почула ноту м’яти та свіжості. Також на волоссі він залишається, і я його теж відчувала до наступного миття.

Також має рідку консистенцію прозоро-блакитного кольору, хоча він мені трохи здався темнішим за інші. Потрібно теж невелику кількість шампуню, щоб вимити волосся, достатньо чайної ложки.

Піниться він також чудово і змивається аналогічно. Волосся не обтяжує, не залишає алергічних побічних реакцій, волосся слухняне, шовковисте та без лупи. Навіть після забруднення воно не має ознак лупи або свербіжу.

Також, що помітила саме за цим шампунем, жирність голови була не такою вираженою. Можна додати +1 день без миття волосся.

І третій останій шампунь, це Шампунь проти лупи "Чайне дерево".

Консистенція у нього також рідка, та аналогічний колір, як у попередніх. Має ну дуже класний аромат. Мені він сподобався більше, ніж інші. Хоча аромат не такий, як звичайне ефірне масло чайного дерева, а дещо інший. Він також свіжий, бадьорий та дещо віддає ніжними травами, квітами та прянощами, але це все в поєднанні дуже яскраво та трохи нав’язливо.

Щодо дії, він чудово очищає волосся від лупи та жирності, добре піниться та змивається.

Волосся відчуває себе чудово, не сушить його та не обтяжує. Після використання шампуню волосся не пушиться і не розпушується, воно залишається гладеньким, шовковистим та з приємним ароматом.

Крім того, шампунь надає волоссю здоровий блиск і робить його більш слухняним при укладанні. Його формула не викликає подразнень, що робить його ідеальним для щоденного використання.

Тож проведу такий підсумок:

...мені дуже сподобалась ця серія від лупи, я була в захваті від знайомства з нею. Лупа пройшла і поки не з'являється навіть під час забруднення.

Бадьорі аромати надають такий прилив енергії та бадьорості, що цілий день хочеться щось творити та робити.

Також сподобалось, що волоссям цей шампунь підійшов: не пушить його, а навпаки робить шовковистим.

Ще додам, що під час використання не використовувала маски, олійки чи сироватки, просто нічого, щоб більш детально зрозуміти цей продукт...

Отже, це все, дякую вам, дорогі, за увагу, та MUC за спробу тестувати такі шампуні.