Mila__Mi

Забезпечать комфортні відчуття в період менструального циклу

Забезпечать комфортні відчуття в період менструального циклу
Забезпечать комфортні відчуття в період менструального циклу

В 2021 році я вперше спробувала щоденні та денні прокладки бренду. Тоді прокладки з аніоновим чипом тільки починали набирати свою популярність і були чимось новим та незвіданим.

До речі, бренд Feel Fine перший український бренд, які створили прокладки з аніоновим чипом. І їх бажала спробувати кожна дівчина/жінка.

Після того, як я їх вперше спробувала в 2021 році, я неодноразово їх повторювала, бо якість та відчуття комфорту з ними, мене дуже радувало. А комфортні відчуття для нас повинні бути над усе 😉

Отже, цього разу я взяла, як то кажуть повний комплект - щоденні, денні та нічні і трошки хочу про них розповісти ⬇️

Вони складаються з абсолютно безпечних "дихаючих" органічних матеріалів, які пропускають повітря та НЕ створюють "парникового" ефекту чи дискомфорту.

Мають аніоновий чип (зелена смужка на прокладці), в який генерується до 6100 аніонів на см. кубічний. Вони попереджають подразнення та розмноження бактерій.

Завдяки наповненню SAN-DIA (виробленому в Японії), надійно захищають від протікання.

Також кожна прокладка має індивідуальне пакування, завдяки чому зберігає свою цілісність та залишається максимально чистою до моменту використання.

Щоденні прокладки необхідно завжди мати в в своїй сумочці👌🏻 Або використовувати їх до початку критичних днів (якщо ви знаєте, коли вони у вас приблизно будуть по числах), або по закінченню.

Почну з того, що мені дуже подобається якісне пакування з наклейкою, яка потім надійно закривається і туди не потрапить пилюка (як це зазвичай буває зі звичайними прокладками з магазину).

В упаковці знаходиться 20 індивідуально запакованих прокладок, довжиною 15,5 см.

До речі ці прокладки дістаються зверху, а не збоку як денні та нічні (тобто складені в упаковці вони трохи по-іншому).

Вони тоненькі, не липнуть до шкіри і з ними шкіра справді "дихає". Вони добре закріплюються і не сповзають.

Чесно можу сказати, що це найкомфортніші щоденні прокладки, які я тільки пробувала. Починаючи з 2021 року, коли я вперше спробувала саме ці щоденні прокладки я брала і інші і постійно порівнювала з цими. Але з часом зрозуміла, що краще цих щоденних прокладок, я поки не знаходила.

Денні, саме той формат прокладок, які також постійно повинні бути в сумці, або в рюкзаку. Бо не завжди можна прорахувати, коли саме ВОНИ почнуться.

Тут упаковка також надійно закривається і кожна прокладка має індивідуальну упаковку. Навіть ще більш надійнішу, аніж щоденні. Тобто в сумочці де зазвичай чого в нас тільки не має🤭, вона однозначно залишилися чистою до початку використання.

В упаковці їх 10 штук. Ці прокладки вже щільніші, аніж щоденні, але не такі щільні як нічні (ну, зрозуміло чому).

Їх розмір 24,5 см - оптимальний розмір для комфортної нОски впродовж дня та нормальна довжина прокладки з боковими бортиками, яка захистить від протікань. До того ж тут є крильця, які добре прикріплюють та попереджають скатуванню прокладки.

Прокладки дуже комфортні у використанні та завдяки своєму наповненню дозволяють шкіри "дихати" та попереджають "парниковий" ефект.

Упаковка як і і попередніх двох видів прокладок, також якісна та надійно закривається.

Всередині знаходиться 8 індивідуально запакованих прокладок, довжиною 28,5 см.

Прокладка має чотири закіплюючі крильця (такі прокладки в мене вперше) і бокові бортики. Разом з доволі довгою довжиною, ці прокладки забезпечують надійний захист від протікання в нічний час, або ж це чудовий варіант, якщо у вас рясні місячні.

Підсумок ⬇️
Прокладки дуже гарної якості, окрім гарних та безпечних складових, вони забезпечують надійний захист від протікання, дозволяють шкіри "дихати" та комфортно відчувати себе під час менструацій.

Дуже раджу спробувати (якщо ви ще не знайомі з цим брендом), бо перш за все це піклування про наше жіноче здоров'я 🤎