alena.rosee

Цукровий Світ Барбі

Цукровий Світ Барбі

Всім привіт! 💕

Недавно я познайомилась з новим для мене брендом - SovkaSkincare , який приваблював давно мене своїми яскравими засобами 🤩 та знайомство вирішила почати зі скрабу, бо обожнюю цей засіб в догляді зв шкірою .

При всьому різноманітті представлених брендом скрабів , я без роздумів взяла рожевий скраб Барбі 💕

Давайте подивимось детальніше 🫧

Я однаково полюбляю і цукрові , і солеві скраби , і у кожного виду є свої переваги.

💕Пакування: пластикова баночка на закрутці , скраб має ще захисну пластикову мембрану від протікання.

💕Консистенція: засіб називається Сорбет Скраб, він дійсно неначе взбитий лід, дуже пластичний , легко набирається , має текстуру досить жирненьку за рахунок поживних олій. (додаю відео).

💕 Особливості застосування: хоч скраб має дуже яскравий колір, але не треба боятись що він пофарбує шкіру чи нігті, змиваєтся прекрасно навіть теплою водичкою, не залишаючи ні пігменту, ні жирної плівки.

💕 Запах: обираючи скраб за кольором , я не знала його Аромат 🤭 Це соковиті вишні з вишневою кісточкою 🍒 аромат залишається на шкірі ще деякий час після душу.

💕 Ефект: як якісний цукровий скраб він працює впевнено та прекрасно на шкірі : я наношу потрібну кількість , масажую шкіру круговими рухами пару хвилин , змиваю водичкою. Вже з першого застосування шкіра гладка, чиста, має тонус і при цтому в міру зволожена. А при декількох застосувань ефект більш виражений. Крупинки цукру середнього розміру , не колючі, дуже приємного робити масаж в душі цим скрабом. Склад простий та дієвий.

💕Склад:

Sucrose, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Colour, Xanthan Gum.

Знайомство з українським брендом дійсно пройшло круто та ароматно, тому я впевнено можу рекомендувати цей скраб:

✅ тим хто полюбляє цукрові скраби 🧊

✅ хто любить рожевий колір на Барбі настрій 🎀

✅ хто полюбляє вишневі аромати та запахи в стилі lost cherry 🍒

✅ хто хоче трошки розбавити буденний душ яскравими засобами 💕

Дякую за увагу! 💕