Олена Романюк

Паста для шугарингу ViTinails

Паста для шугарингу ViTinails

Привіт 🌷 Маючи вже чималий досвід депіляції небажаного волосся на тілі бритвами, восковими смужками, згодом епілятором Phillips, я не звертала уваги на пасти для шугарингу, який свого часу став надзвичайно популярним. Але, завдяки MakeUp Club завжди можна спробувати нове, тож, після позитивного відгуку Missmili

https://club.makeup.com.ua/post/29509/

Я обрала для себе тверду, hard, пасту ViTinails в об'ємі 240 грам (впевнена, її вистачить надовго). Ще є середньо-м'яка паста, тобто medium.

Виробник український, що дуже тішить, зважаючи на якість продукту!

Тож, давайте розглядати усі плюси депіляції з твердою пастою для шугарингу ViTinails

Відкриваємо баночку?

Паста розміщена у міцній пластиковій тарі з щільною кришкою, під якою є захисна мембрана.

Всередині маємо дуже тверду та нерухому пасту.

Я набираю потрібну кількість за допомогою палички для суші. Можна придбати дерев'яні шпателі, чи тренувати пальці, чи підігріти, щоб полегшити процес видобування.

Склад: цукор, вода та лимонна кислота.

Нічого зайвого! Тільки те, що потрібно.

Аромат: цукерки-півники, які робив тато у формочках 🍭

Твердість та піддатливість: на перший погляд, без нагрівання, неможливо дістати пасту. Але влітку, я гадаю, процес буде полегше. Зараз мені допомагає міцна паличка для суші 😉 У пальцях однієї зручно розминати, дуже маленька кількість пасти почне липнути й танути.

Як використовувати (згідно інструкції на баночці):

  • Нанести тальк
  • Відокремити маленький шматочок пасти та розім'яти до еластичності
  • Нанести на шкіру в напрямку проти росту волосся
  • Знімати різкими рухами в напрямку росту волосся
  • Обробляти шкіру, можна доки шматочок не втратить свою еластичність

На фото я показую, як можна розтягнути певний шматочок пасти. Якщо взяли замало, то може липнути, тоді треба просто додати ще пасти і ситуація виправиться.

За першою спробою на ногах, які звикли до обробки епілятором, я залипла 🤣, але одразу додала ще пасти, прибрала те волосся, що вже відросло після попередньої процедури, та перейшла (з острахом) до зони бікіні.

Я використовувала лише пасту та свої пальці, тобто мануальна техніка, без смужок чи тальку (маю і без того суху шкіру)

Що я вам скажу....Чому я стільки часу витрачала гроші на воскові смужки?

Тверда паста ViTinails для шугарингу, це:

  • Ціна та об'єм - 70 грн (по акції була 56 грн) за 240 грам - тут навіть не те, щоб бюджетно, це вигідно та майже даром. Цієї баночки має вистачити надовго, якщо обробляти ноги до колін та зону бікіні, раз на місяць (розрахунок на одну пані). Не потрібні олійні серветки, як в наборі з восковими смужками, яких постійно не вистачає, щоб стерти залишки.
  • Натуральний склад - ніяких віддушок, тобто, мінімум алергічних реакцій
  • Зручність - паста та пальці, більше нічого. Паста зручно розтягується по шкірі, не треба довго тримати, нанесли та зняли. Усе швидко. Розмір ділянки, з якою працюєте, теж обираєте самі, а не так, як із восковими смужками, крути не крути, а усе не захватиш. І десь грубше волосся, десь тонше (це я про зону бікіні), а паста працює з будь-яким типом.
  • Незалежність від смужок та рукавичок - на пальцях, під час роботи, паста залишає вологий, липкий блиск, як після випічки з цукровою пудрою, але без надмірного залипання. Я тримала поруч вологу серветку, коли залипла на нозі, то швидко витерла. З воском так не вийде. Шкіру, де видаляла волосся, протерла вологою серветкою.
  • Ефективність - начисто, волосинку після бритви, волосинки після смужок, паста прибирає ідеально, не ламаючи їх. А найголовніше, не залишаються неприємні пупирки на шкірі 😝Лише гладенька шкіра!
  • Комфортні відчуття - у порівнянні з восковими смужками та епілятором, цукрова паста мені видалася найкомфортнішою та безболісною! Ніяких натяків на відчуття дискомфорту у зоні депіляції, після, не було.
  • Економні витрати - трохи більше, ніж кількість пасти на фото, мені вистачило на зону бікіні. Волосинки там вже звикли до такого знищення, тонкі, але темні та відростають все так само густенько.

Отже, після Missmili, і я приєднуюся до позитивних рекомендацій щодо цієї пасти! Ефективно, швидко та зручно ви отримаєте бажаний результат! Головне, не бійтеся, почніть з ніг чи рук, щоб зрозуміти, як тримати та знімати пасту 💜

P.s. додала пасту у великому об'ємі, так як маленького немає на момент написання відгуку