Yana Osyka

The Saem Cover Perfection, Tip Concealer 1.5 Natural Beige

The Saem Cover Perfection, Tip Concealer 1.5 Natural Beige
The Saem Cover Perfection, Tip Concealer 1.5 Natural Beige

Я пам’ятала що пакування тут маленьке і самого продукту мало. Мабуть, від цього ми маємо бюджетну ціну. Хоча бренд навіть в картонну коробочку консилер не поклав.

Раніше в мене був 0.5 відтінок. Я подумала: “Навіщо брати найсвітліший на літо, візьму 1.5”, це найтемніший що був наявності на сайті. І о моє здивування - він ідеально підійшов на мою шкіру.

Іноді дивуюсь як я обирала такі світлі продукти для обличчя. Взагалі в мене є теорія стосовно впливу розуміння краси в залежності від того в якій країні ти проживаєш. Тож українські стандарти краси змушували мене купувати найсвітліші тональні, адже всі навколо беруть так і жаліються на теплі кольори.

Я купувала різні рожеві помади, тому що всі інші дівчата носили такі. Зараз в мене не має жодного продукту в класичному відтінку “чайної троянди”.

Далі скульптори в найсіріших кольорах, адже це тінь, як вона може бути нейтральною? Та й навколо люди були маніакально збентежені пошуком найхолоднішого скульптора. Зараз я купую більш теплі кольори.

З тінями та ж біда. Всі казали: “Нам потрібні таупові кольори в палетках”. В різні часи я мала 5 таких палеток. Роздала всі окрім маленької Smashbox, бо то пам’ять про поїздку в Естонію.

Я перещипувала брови та малювала їх насиченим коричневим олівцем, бо мені робили зауваження за неакуратну форму. Зараз я вищипую лише кілька волосин внизу, просто щоб тіні краще лягали.

Я користуюсь бронзерами, теплими рум’янами, нейтральними скульпторами, коричневими помадами та не чіпаю брови. Наступний етап - прийняття кольору своєї шкіри. Зараз я намагаюсь зрозуміти свій ідеальний відтінок і підтон. Часто не вгадую, але я в процесі. Так і тут, думала розбавляти конслиер The Saem зі світлим відтінком, а виявилось він ідеальний.

Що ж, вийшов дуже довгий відступ, але іноді хочеться у звичайний пост про косметику приплітати власні думки.

Стосовно продукту все просто - він класний. Має середнє перекриття, можна його нашарувати так, що перекриває повністю синці під очима. При цьому не виділяється на шкірі і не лягає надто шільно.

Носиться прекрасно. Не підкреслює сухості шкіри, в мімічні зморшки не лізе.

Мабуть, це один з найкращих консилерів які я мала. Хочеться купувати його ще й ще. Але у світі так багато варіантів. В майбутньому хочу спробувати консилери від Natasha Denona, Charlotte Tilbury, Dior та Milk. Поки нічого нового не купую, бо мене тою косметикою скоро завалить. Одній людині стільки не потрібно. То ж намагаюсь у 2024 році купувати по мінімуму.