Чистикова Дар'я

#Ihatethisinmyroutine

#Ihatethisinmyroutine

Долучаюсь до челенжу чарівної DARIIAKOVACH І пропоную переглянути мій топ-лист речей у рутині, котрі мені не до вподоби:

1. Депіляція. Бачу це стандартний пункт у дівчат, тут все і так зрозуміло.

2. Вищіпувати/фарбувати брови. Ну реально, поки їх намалюєш, дай Бог, щоб були більш менш симетричні 🙈

3. Фарбувати волосся. Яка б гарна фарба не була, але день-два я відчуваю цей запах фарби усюди, іноді більше, іноді менше, але він є, а ще фарбування — це дуже довго.

4. Наносити та змивати спф. Тому я і рідко виходжу вдень на вулицю 🤭

5. Контролювати сроки придатності засобів та робити ревізію засобів. У мене на це обмаль часу та, інколи, мені важко відпускати засоби, котрі не використовую. Ваші, дівчата, викидушки щомісяця для мене "місія нездійсненна".

6. Сушити волосся. Обожюю його мити, я б пів дня стирчала у ванній, якби у мене був водонагвівач більшої ємності, але от сушіння — ні.

7. Купати пензлі. Для цього я збільшила їх кількість, тому організація та періодичність цих спа процедур, на щастя, зменшилась.

8. Чистити щітки для волосся. Та ж ситуація, що і з пензлями, треба докупити ще декілька щіток 🤔

9. Гаджети для обличчя. Типу уз-скрабер чи імпульсний масажер, мого ентузіазму не вистачає надовго, то забуваю за них, то заряд сяде🪫

Хоча взагалом я полюбляю свою рутину, обожнюю процедури по догляду, масочки, скраби, кремчики ❤️ Це прекрасно, коли рутина приносить окрім користі, ще і задоволення.

Всім гарного дня ❤️