Слаймовий гель для душу Mermade
Мій перший засіб цього бренду Magic Unicorn 🦄
З косметикою українських виробників я познайомилася завдяки makeup, тому що вони періодично кладуть пробники засобів до моїх замовлень. Але від Mermade 🧜♀️ я нічого не тестувала, іноді бачила їх яскраві дитячі упаковки і думала, що нічого серйозного всередині них не буде 🎈
У MUC мені все частіше стали потрапляти на очі дописи про продукцію цього українського виробника, і більшість із них були позитивними 👏
Я думала, що ж вибрати першим на пробу, в цьому засобі мене привабила назва «гель слайм» такого у мене ще не було, і що такий засіб як гель для душу, у будь-якому випадку використаю, і додала його до кошика🧺
Дизайн Баночка виявилася дуже милою, у таких дівчинкових тонах, з одноріжкою 🦄. Насправді я хоч і доросла дівчинка, але моя "внутрішня дитина" любить такі дитячі упаковки🙈 Що мені сподобалося, під кришкою був захист, завдяки якому видно, що до мене баночку ніхто не розкривав. Об'єм 200ml.
Аромат Аромат ягідний 🫐, солоденький із кислинкою, мені нагадує кисіль чи мармелад🍬. На аромат зефіру 🍡 мені не схож, я пудрових зефірних нот у ньому не відчуваю. Але аромат дійсно дуже приємний та ніжний 🥰
Характеристики Давайте будемо чесними, це не зовсім «слайм», гель рідкіший, консистенції приблизно як кисіль. Він прозорого бузкового кольору 💜
Збалансований склад з урахуванням потреб ніжної та дитячої шкіри, підходить для дітей віком від 6 років, это великий + значить склад дійсно має бути не шкідливим. Містить сік листя алое 🪴, який виявляє відмінні зволожуючі властивості 💦. Допомагає запобігти сухості та зняти прояви почервоніння на шкірі.
Результат застосування
Що було не дуже зручно для мене, це упаковка в яку потрібно весь час лізти рукою, і так як гель середньої консистенції, витікає через пальці. Но я це розуміла ще перед покупкою, тому була готова, і моя цікавість була сильнішою 😂 Але думаю така упаковка дуже сподобається дітям👶 , але готуйтеся, якщо вони гратимуть із ним у ванній 🛁, то витрата буде не дуже економною 💸
Гель відмінно піниться 🫧, його дійсно потрібно зовсім небагато, тоді витрата буде невелика, але з урахуванням того, що в баночку щоразу потрібно залазити рукою, взяти не велику кількість гелю зазвичай не виходить 😂
Зовсім легкий аромат не надовго лишається на тілі 🍓
Виробник не обдурив, після очищення цим гелем шкіра м'яка і ніжна на дотик, без відчуття стягнутості та сухості. У мене не особливо чутлива шкіра, мені підходять будь-які гелі для душу, але після цього я навіть помітила різницю. Чекаю тепер коли цей гель протестує мій чоловік👨🏻🦱, у нього на відміну від мене шкіра чутлива, і не всі засоби йому підходять, деякі викликають свербіж. Допис доповню після цього.
Загалом мені засіб сподобалося, а дітки думаю будуть від нього взагалі у захваті 🥳
Також є з ароматом кавуна 🍉 та жуйки
Дописи про мої інші засоби Mermade
🎂 Маска для обличчя Mermade Party Cake https://club.makeup.com.ua/post/46317/
🍒 Парфумований скраб для тіла Mermade Night In Paris https://club.makeup.com.ua/post/49408/
🐌 Антивікова сироватка для обличчя Mermade Snail Secretion Filtrate & Hymagic-4Dhttps://club.makeup.com.ua/post/42531/
🌿 Заспокійлива сироватка для обличчя Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts
Коментарі (0)