#Ilovethisinmyroutine
Мене надихнула @ДАРÍЯ КÓВАЧ зробити цей челендж. Я буду рада, якщо ви підтримаєте його теж 💘
Що я люблю в своїй рутині?
Це дуже приємний челендж і писати його суцільне задоволення ✨️
- Я люблю звук відривання паперової серветки. Може цей пункт дивний, але це такий приємний звук. Я вже давно замінила звичайні рушники на паперові. Це більш гігієнічно (їх потрібно правильно зберігати не на відкритій поверхі).
- Люблю системність у догляді. Це завжди полегшує життя. Я знаю, що є схема, за якою я буду виконувати процедури (залежно від ранкової чи вечірньої рутини, дня тижня).
- Люблю наносити макіяж, коли в мене є багато часу та немає потреби поспішати. Так створюють настрій.
- Обожнюю робити масаж щіткою шабером для шкіри голови. Це ще той релакс.
- Люблю зволожувати руки кремом, а губки - бальзамом. Це вже приємна та корисна звичка.
- Люблю процес скрабування шкіри. Ще один медитативний ритуал.
- Сюди ж і масаж сухою щіткою для тіла. Дуже приємні для мене відчуття.
- Люблю все гарно розставляти на полиці. Організація простору і все таке.
- Люблю обирати нові доглядові б'юті-продукти та "хотілки".
- Обожнюю відчуття, коли всі процедури зроблені і ти відчуваєш якось оновлено та заряджено.
- Люблю наносити зволожуючий крем на обличчя, спочатку гарно наставивши крапочки, а тоді їх розприділити.
- Люблю вивчати склади, користь інградієнтів продукту та іншу корисну інформацію про догляд.
- Люблю ділитися цією інформацією.
- Обожнюю романтизувати доглядові ритуали. Так набагато приємніше все виконувати та й жити взагалі)
Чекаю ваших дописів із тим, що ви любите в свої рутині💘
Коментарі (0)