alena.rosee

Скраб для тіла Joko Blend Vanilla Glow

Скраб для тіла Joko Blend Vanilla Glow

Всім привіт! 💕

Як то кажуть , sorry Tom Ford, але саме цей скраб то справжній Vanilla S*x 😏

Що такого придумали Joko Blend давайте дивитись разом 😋

(натискай Дізнатись більше).

Давайте подивимось чому цей скраб такий кайфовий 🤩

⭐️Пакування: пластикова баночка на закрутці , скраб має ще захисну фольгу- мембрану, можна переконатись що до вас ніхто скраб не відкривав. Також сама баночка випускається в яскравій картонній коробці , де написана вся інформація про скраб та є захисні наліпки. Обожнюю таких підхід , я впевнена що ніхто не відкривав скраб до мене. 👍🏻

⭐️Консистенція: це м’яка олійно - сяюче- сольова суміш . Є сольові скраби дуже сухі, є жорсткі , тут ідеальна консистенція. Перед застосуванням треба перемішати. Скраб нагадує крем - брюле, печений цукор та карамель, дуже апетитно. (додаю відео).

💫Особливості застосування: скраб має досить поживну консистенцію , крупинки солі не величезні , а досить комфортні . Дуже приємного робити масаж шкірі цим засобом.

⭐️Запах: це просто насолода . Я давно не чула такого гарного ванільного аромату . Це не хімічна ваніль і не ванільний цукор, це справжній ванільний крем зроблений з ванільних стручків. Його хочется спробувати на смак 😋 В Італії є класичний сицілійський десерт Sbrodolone з фірмовим кремом , який дуже смачний солодкий та ванільний , і цей скраб мені нагадує саме його 😋

⭐️Ефект: при застосуванні скрабу за рахунок сольових частинок , відбувається дуже гарний массаж, а так як засіб насичений поживними оліями - то шкіра набуває неабиякої м’якості навіть після першого застосування 🤩 Якщо не подобається інтенсивний ефект зволоження шкіри , можна після скрабу пройтись лайтовим гелем для душу чи пінкою, тоді шкіра залишається зволоженою все одно.

Аромат на шкірі просто чудовий , він не дратує. Ну і головний візуальний спецефект - шимер, він залишається і після душу , шкіра гарно переливається на сонечку , я обожнюю сяялки, то ж такий бонус оцінила на 100 балів з 100 👍🏻 При декількох застосувань скрабу, шкіра набуває більшого тонусу. Хоч і м чутливу шкіру, але цей скраб га основі солі не викликав жодного подразнення .

⭐️Склад:

Sea Salt, Squalane, Coconut Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Mica, СО2 Vanilla Planifolia Extract, CO2 Amaranthus Caudatus (Amaranth) Seed Extract, Titanium Dioxide, Parfum, Tocopheryl Acetate, Vanilla Planifolia Fruit Oil.

Сквалан, Природні екстракти Ванілі та Амаранту , ванільне масло та вітамін Е - не можуть не радувати , прекрасний склад .

Кому можу рекомендувати цей скраб?

якщо полюбляєте гарний масажний ефект від скрабу

✅якщо ванільний аромат то любов

✅якщо віддаєте перевагу гарному складу та нашому виробнику

✅якщо любите сольові скраби

✅якщо знаєте що сяючі продукти то ідеальні штучки для настрою та гарного ефекту на шкірі

Додаю відео консистенції та сяйва шкіри після скрабу ✨

Тепер я дуже хочу спробувати і рожевий 💕

А ви пробували ці скраби ? 🤩