MERMADE

#MustHave для літнього догляду

#MustHave для літнього догляду

До літа залишилося всього кілька днів, настав час оновлювати сезонний догляд. Ми вирішили допомогти вам підібрати делікатні засоби, які подарують шкірі комфорт та красу.

Гель для вмивання — який лагідно та ефективно очистить шкіру від поверхневих забруднень, залишків декоративної косметики та надлишкового жирного блиску. Завдяки ретельно підібраним ключовим компонентам, гель ідеально підходить для всіх типів шкіри, зокрема для сухої, нормальної та чутливої шкіри. А комплекс м’яких ПАР не залишить відчуття стягнутості чи сухості шкіри.

Після вмивання обов’язковим кроком є відновлення pH-балансу шкіри, для цього ми рекомендуємо тонік-міст з екстрактом ісландського моху. А ще він чудово заспокоює та тонізує шкіру, допомагає зменшити прояви запалень та подразнень. Які ж це приємні відчуття коли прохолодні краплинки тоніка м’яко розпилюються на шкіру обличчя…

Після теплих романтичних ночей, коли всю ніч говорили, дивились фільми або просто сиділи на улюбленій лавці у дворі та розглядали зірки… потрібно швиденько привести себе в порядок. Гідрогелеві патчі з вітаміном С і ретинолом освітлюють темні кола і знімають набряклість. Твої очі знову сяють, і тримають твої секретики подалі від сторонніх людей.

Свіжовижатий апельсиновий сік зарядить твоє тіло вітамінами та збадьорить. Цього ж потребує і твоя шкіра! А щоб вітаміни краще поглиналися, просто нанеси кілька крапель нової вітамінної сироватки. ЇЇ вітамінний комплекс у поєднанні з екстрактами ефективно відбілюють шкіру, захищають, допомагають зменшити прояв пігментних плям, сприяють відновленню захисного бар'єра шкіри.

Краще проникнути у шкіру всім вітамінам з сироватки допоможе масаж обличчя за допомогою нефритового шкребка або ролера. Нефрит має чудову термозберігаючу властивість, і якщо перед застосуванням трохи потримати його в холодильнику він подарує освіжаючий ефект. Сам же масаж допоможе підтягнути шкіру, зменшити напругу м'язів обличчя та покращить циркуляцію крові.

Це вже бестселер серед наших бальзамів, а під палючим сонячним промінням він просто незмінний. Перед тим як виходити на вулицю, нанеси бальзам на губи і обов’язково поклади до сумочки, щоб поновити за потреби. Він забезпечить твоїй шкірі необхідний захист від сонячних променів, одночасно зволожуючи та живлячи. SPF 15 допомагає захистити від шкідливого впливу УФ, зменшуючи ризик виникнення сухості та попереджуючи передчасне старіння шкіри.

Які з цих засобів вже стали частинкою твого доглядового ритуалу, а які плануєш спробувати розкажи нам у коментарях