Spodobaieva Maryna

#IHATETHISINMYROUTINE

#IHATETHISINMYROUTINE

Не можу не приєднатися до цікавого челенджу красуні DARIIAKOVACH , бо це друга сторона медалі всієї рутини.

Мій топ:

1. Лаки для нігтів, а точніше їх аромат. Взагалі візуально подобається, як виглядає, навіть в Pinterest куча збережених ідей, я пробувала робити гель-лак, але звичайний обрізний манікюр дома, мій максимум. Педикюр сюди теж.

2. Масляні текстури, особливо в кремах для тіла чи скрабах, такі, що складно змити навіть з ванни без миючого засобу. Сюди же парфумовані масла, да вони максимально стійкі, зручно брати з собою, але олійка до якої липне волосся літом «Ой ні, дякую. Прощай».

3. Робити зачіски, вкладати волосся, максимум хвіст, чиста голова для мене найкраща зачіска.

4. Очікування, тут прямо все, маски для волосся чи кондиціонери все, що більше 10 хвилин я навіть зараз стараюся не купувати. Сюди же очікування, щоб нанести ретинол чи інші засоби для обличчя.

5. Гідрофільні бальзами, особливо коли потрібно чекати коли вони від теплоти рук підтають, хочу закінчити бальзам і повернуся до формату олійки.

6. З п’ятого пункту випливає багатоетапний догляд. Особливо вечірній.

7. Гоління, тут навіть можна не пояснювати. Майже в кожної є цей пункт.

8. SPF для тіла, постійно про нього забуваю, стараюсь не забувати хоч про тату, але навіть тут виходить.

9. Маски тканині, альгінатні, глиняні. Перші я не люблю, бо дуже багато він них відходів, мені ніколи не везло з лекалом, воно постійно дуже дивне. Інші просто за додатково процесу і порошкової текстури, пам’ятаю я один раз чихнула в процесі, глина здається була всюди. Маски в баночках, тюбиках моя любов.

10. Щільні та липкі текстури, скільки би воно не коштувало, якщо ще дає результат, можу пережити. Якщо ні відразу летить у смітник.

11. Малювати слизисту, взагалі не люблю маніпуляції там. Пару разів на рік не більше.

12. Маніпуляції з бровима, вибачте, але тут я просто відпустила ситуацію, якщо казати більш культурно. І мене почало все влаштовувати.

13. Засоби з перцем, тут просто моя шкіра каже «До побачення».

Думала написати хоч би 5, але список вийшов не маленький.

Всім гарного вечора🌙