Zhukovka

Нарешті Zest з'явився і на MakeUp ♡

Нарешті Zest з'явився і на MakeUp ♡

Коли потрібні додаткові сили та енергія, я звертаюсь до них 🍊

Два тижні тому отримала свій Beauty Coenzyme Q10 Complex від бренда ZEST, і мушу сказати, він дійсно працює! Раніше скептично ставилася до харчових добавок, потім знаходила діючі і не дуже , але цей продукт дає одразу помітний результат, тому добре, що маю 2 упаковки! Стреси забирають багато енергії, тому час від часу потрібно організму допомагати !

Знаю, що ця тема актуальна завжди, тому підготувала для вас корисний допис ❤️

Коензим Q-10 - натуральний антиоксидант, який входить до складу кожної клітини організму і виконує основну роль у виробленні та регуляції клітинної енергії, особливо необхідний для роботи клітин серця, м'язів та мозку. Приймають для поліпшення стану серцево-судинної, імунної та нервової системи.

При нестачі Q10 розвиваються:

⭕Підвищена стомлюваність, синдром хронічної втоми

⭕М'язова слабкість, м'язові болі

⭕Проблеми з серцем

⭕Симптоми, пов'язані з хворобою Альцгеймера/Паркінсона

⭕Мітохондріальна дисфункція (схильна до лабораторних показників)

⭕Зниження працездатності

⭕Фізично при дефіциті коензиму відчувається патологічний брак енергії. Один із проявів — відсутність сил робити взагалі щось. Сил може не вистачати на найпростіші справи, не кажучи вже про те, щоб ефективно працювати, активно займатися спортом, протистояти стресу.

Коензим міститься в продуктах тваринного походження, рослинних маслах, а також деяких овочах та бобових культурах ( але в невеликій кількості).

q10 міститься:

-Теляче та свинне сердце
-Печінка
-Морська риба жирних сортів (лосось, форель, сардини, скумбрія);
- Рослинні олії (соя, оливки, рапс);
- Бобові, горіхи, мигдаль.

Я знаю, що мій раціон недостатній аби отримувати необхідну кількість корисних речовин + до того материнство забирає дуже багато енергії , тому я вирішила спробувати харчову добавку від Zest ❤️

І знаєте , я відчуваю їх дію 😌 Організм ніби запрацював по-новому ! Я маю більше енергії і це відображається на "погоді в нашій сім'ї" 👪

Більш якісно час проводжу з сином і чоловіком, мені вистачає сил і на домашні справи, і на розвиток малюка .

Я нарешті сходила на шопінг і навіть задумалась про повернення до спорту 🎉

Емоційний стан покращився і тепер сонячних днів більше, ніж зазвичай 😀. Для мене це дуже важливо !

Тому,.дівчатка, якщо ви відчуваєте емоційне вигорання , занепад сил чи постійну втому - раджу вам звернути увагу на Coemzyme Q10 від Zest, звісно ж після консультації зі спеціалістом !

Іноді нашому організму потрібна просто підтримка❤️