Ирина 🦋

Один із улюблених експрес бальзамів для волосся

Один із улюблених експрес бальзамів для волосся

Вперше цей бальзам я купила багато років тому на makeup, тоді продавався набір з двох пробників La'dor Wonder Tear та La'dor Wonder Balm.

Зволожуюча бальзам-маска мені особливо не сподобалася, вона надто рідка, як шампунь, і нічого особливого від неї я теж не побачила. А от Wonder Balm мені сподобався з першого ж застосування, я використала ще кілька пробників які в мене залишались і замовила одразу флакон.

Також я пробувала з цієї серії Зволожуючий шампунь для волосся La'dor Wonder Bubble Shampoo, у мене його було кілька пробників, непоганий, але якогось ВАУ ефекту не помітила, щоб мені захотілося купити флакон.

Цього бальзаму я мала кілька флаконів по 200 мл, зараз ще у продажу є на 50мл, що теж зручно взяти на пробу або в дорогу.

Останні 1,5-2роки я не купувала цей засіб, пробувала щось нове. Але про цей бальзам у мене завжди залишалися найкращі спогади, і ось знову він у мене 🤗

Характеристики : Упаковка м'яка пластикова туба із кришечкою фліп-топ. Бальзам густий гелевий біло-прозорого кольору. Має приємний ніжний якийсь парфумерно-квітковий аромат, на волоссі він не залишається, тому надалі не конфліктує з парфумом.

Головним компонентом бальзаму є шовкові протеїни. Вони швидко вбираються у волосся – для цього потрібно менше хвилини. В результаті волосся стає еластичним і міцнішим. Також протеїн оберігає волосся від сонячного та хімічного впливу.

Моє волосся : Натуральне пряме, не пористе, досить щільне, зараз довжини до лопаток.

Використання : За що я люблю цей засіб, так це швидкість використання, залежно від вільного часу

Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити та змити теплою водою через 50 секунд. Для інтенсивного догляду: Нанести бальзам на вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою через 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Якщо я мою голову вранці, коли поспішаю на роботу, використовую засіб першим способом, якщо є час до 10 хвилин. Наношу на добре віджате волосся, можна його промокнути рушником, тільки на довжину, коріння не чіпаю. Експрес бальзам працює у будь-якому випадку. І не потрібно ходити з ним годинами під шапочкою, прогрівати феном, потім знову лізти у ванну щоб це все змити!

Після бальзаму моє волосся м'яке, розсипчасте, легко розчісується 🪮 Щодо додаткового блиску✨ я якось не помічаю

Моя подруга фарбована блондинка з сухим убитим волоссям, в неї теж є цей бальзам , і він їй подобається 🫶 Цей засіб я 100% можу рекомендувати спробувати

А яки бальзами/маски для волосся можете порадити ви?

Один із улюблених експрес бальзамів для волосся

La'dor Moisture Balancing Shampoo 🧴https://club.makeup.com.ua/post/34673/

La'dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack 🌿 https://club.makeup.com.ua/post/33943/

La'dor Wonder Hair Oil 👩🏻 https://club.makeup.com.ua/post/33158/

La’dor ACV Vinegar Treatment 🍎 https://club.makeup.com.ua/post/37005/

Garnier Fructis Superfood Mask 🍌 https://club.makeup.com.ua/post/35198/

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask 🍯 https://club.makeup.com.ua/post/33208/

Syoss Moisture Boost Intensive Hair Mask 👩https://club.makeup.com.ua/post/34114/