Yustal

Пом'якшувальний крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly

Пом'якшувальний крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly

Маленький крем для ніг від Shelly я обирала за відгуками, в котрих писали, що це найкращий крем для ніг у бренду. Крем об’ємом 45 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Про пом'якшувальний крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани виробник пише:

“Крем Shelly має ніжну структуру та легкий аромат. 5% вміст сечовини пом’якшує шкіру, а завдяки екстракту водоростей клітини епідермісу надовго утримують вологу. Арганова олія запобігає утворенню тріщин та покращує здатність до відновлення”.

Пом'якшувальний крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly

Повний склад крему:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Urea, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearic Acid, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Spirulina (Algae) Extract, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Parfum, Lactic Acid.

Склад доволі схожий на склад крему для рук Shelly, в основі крему так само як і в кремі для рук вода, мінеральна олія, жирні спирти, силікон та полімер, виходячи з такої основи, я сподівалась, що крем буде не жирним.

Мої враження:

Крем білого кольору, злегка пахне свіжістю. Крем гарно підійде тим, хто хоче мати гарні стопи у будь-якій ситуації, варто йому всмоктатись, як шкіра стоп починає виглядати доглянутою, навіть якщо до цього ви пів року нічого зі своїми стопами не робили. Він не жирний, всмоктується швидко, зазвичай я використовую крем для ніг на ніч, а зранку змиваю, але цей крем можна наносити й на день.

Як часто потрібно використовувати крем для ніг? Як сказала мені лікар-подолог, котра займається педикюром: “Крем для ніг потрібно наносити кожного вечора, ну ладно, хоча б через один вечір”. Особливо важливо користуватись кремом для ніг, коли ми переходимо з закритого взуття на відкрите, щоб взуття нам не натирало, тому що за період носіння закритого взуття та шкарпеток наша шкіра стає тонкою, а з початком сезону відкритого взуття вона трохи грубшає, пристосовується. Крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly добре справився зі створенням захисного шару і з ним взуття мені не натирає, непоганий крем, можна пробувати.