Пом'якшувальний крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly
Маленький крем для ніг від Shelly я обирала за відгуками, в котрих писали, що це найкращий крем для ніг у бренду. Крем об’ємом 45 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття.
Про пом'якшувальний крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани виробник пише:
“Крем Shelly має ніжну структуру та легкий аромат. 5% вміст сечовини пом’якшує шкіру, а завдяки екстракту водоростей клітини епідермісу надовго утримують вологу. Арганова олія запобігає утворенню тріщин та покращує здатність до відновлення”.
Повний склад крему:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Urea, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearic Acid, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Spirulina (Algae) Extract, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Parfum, Lactic Acid.
Склад доволі схожий на склад крему для рук Shelly, в основі крему так само як і в кремі для рук вода, мінеральна олія, жирні спирти, силікон та полімер, виходячи з такої основи, я сподівалась, що крем буде не жирним.
Мої враження:
Крем білого кольору, злегка пахне свіжістю. Крем гарно підійде тим, хто хоче мати гарні стопи у будь-якій ситуації, варто йому всмоктатись, як шкіра стоп починає виглядати доглянутою, навіть якщо до цього ви пів року нічого зі своїми стопами не робили. Він не жирний, всмоктується швидко, зазвичай я використовую крем для ніг на ніч, а зранку змиваю, але цей крем можна наносити й на день.
Як часто потрібно використовувати крем для ніг? Як сказала мені лікар-подолог, котра займається педикюром: “Крем для ніг потрібно наносити кожного вечора, ну ладно, хоча б через один вечір”. Особливо важливо користуватись кремом для ніг, коли ми переходимо з закритого взуття на відкрите, щоб взуття нам не натирало, тому що за період носіння закритого взуття та шкарпеток наша шкіра стає тонкою, а з початком сезону відкритого взуття вона трохи грубшає, пристосовується. Крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей та олією аргани Shelly добре справився зі створенням захисного шару і з ним взуття мені не натирає, непоганий крем, можна пробувати.
Коментарі (0)