Чим змити водостійку туш: топ-3 перевірених засоби
Водостійка туш потрібна не часто, але, на жаль, ще не придумали її ідеальної заміни, яка б змивалась звичайною міцеляркою. Водостійка туш – це можливість не думати про свій мейк під дощем чи в басейні… Але і в такі моменти хочеться виглядати бездоганно.
Так зійшлись зорі, що ця тема співпала з появою в моїй косметичці крутої новинки – водостійкої туші Maybelline New York Lash Sensational Firework. Не можу не сказати пару слів про неї:
- чудово переносить вологу;
- робить фантастично довгі вії;
- зручна гнучка щіточка, але вона силіконова, тому для мене це єдиний (незначний) мінус;
- не викликає подразнення чутливих очей.
Щодо останнього пункту, то я ще й ношу контактні лінзи. Часто водостійкі туші мають властивість трішки сипатись, і ось ці мікрочастинки можуть потрапляти в очі, що викликає неймовірний дискомфорт. Ця красотка від Maybelline не підвела:)
Це ефект від водостійкої Firework наприкінці дня.
Ну що ж, перейдемо до найголовнішого питання: чим змити водостійку туш? Якщо не вирішити його заздадлегідь, то ніяка суперкрута водостійка туш не принесе вам приємних вражень, бо на етапі її змивання ви відчуєте лише роздратування. Хороша водостійка туш не змиється звичайною міцелярною водою – навіть не старайтесь. Так, якщо дуже інтенсивно терти, то може результат і буде, але ваші очі дуже постраждають. Нащо нам це потрібно? Тому краще ловіть від мене топ-3 перевірених засоби не за всі гроші світу.
Чим змити водостійку туш швидко та комфортно? Мій топ-3
Я обрала три засоби з різними текстурами, які і використовуються по-різному: в моєму рейтингу є і міцелярна вода, і двофазна рідина, і гідрофільна олія. Обирайте своє, бо всі ці продукти проявили себе на всі 100%, і цю трійку я можу сміливо рекомендувати.
1. NIVEA MicellAIR Expert
Найпростіший і найшвидший спосіб зняти водостійкий макіяж очей. Ця міцелярна вода з’явилась в мене ще далеко до появи туші від Maybelline, бо вона чудова і для звичайного демакіяжу. Не двофазна, без олії, звичайна міцелярна вода... Відгуки на неї дуже різні: хтось каже, що вона ніяка, хтось оцінив її переваги. Я відношусь до других. Ця міцелярна вода розроблена першочергово для зняття водостійкого макіяжу.
Формула з чорним чаєм і амінокислотами видаляє водостійкий мейк і очищає пори. В ній немає ароматизаторів, тому в процесі використання вона дуже комфортна. Мені не доводиться терти очі нею до почервоніння, тому я цілком задоволена її дією.
2. L’Oreal Paris Skin Expert
Якщо ви надаєте перевагу двофазним засобам, то кращого бюджетного варіанту ви точно не знайдете. Чим змити водостійку туш, як не двофазним засобом, правда ж? Ця штука чудово та швидко знімає суперстійкий мейк очей, а ще безслідно усуває макіяж губ, скажімо, нашими улюбленими глянцевими рідкими помадами від Мейбелін. Продукт офтальмологічно протестований.
Засіб двофазний: перший шар – це суміш олій, яка розчиняє навіть дуже стійкий мейкап, другий – ніжний лосьйон для тонізування шкіри. Як і будь-який двофазний засіб, цей теж залишає шкіру трішки жирною, але все це легко прибирається другим етапом – вмиванням гелем чи пінкою.
3. A-True Pure Balancing Cleansing Oil
Я з тих дівчат, хто не любить гідрофільні олії. Але ця стала для мене єдиним продуктом цього типу, який мене задовільнив. Вона дуже ніжна, не супержирна, як інші гідрофілки, а ще дуже якісно очищає шкіру від макіяжу. Якщо ви не часто користуєтесь водостійкою декоративною косметикою і є сумніви щодо того, чим змити водостійку туш, то саме ця гідрофільна олія підійде.
Тут збалансована формула із 97% натуральних компонентів. Гідрофілка A-True містить 7 олій для якісного очищення, які до того ж не викликають запалення (перевірено на шкірі, схильної до акне). Бренд першопочатково акцентував увагу на те, що ця гідрофільна олія здатна усунути водостійкий макіяж. Перевірено мною.
Звісно, засобів для зняття водостійкого макіяжу значно більше, але особисто я порекомендувати можу лише перевірене. Вся ця трійка чудово впорається з водостійкими тушами, помадами, підводками, олівцями…
Загалом, не бійтесь такого типу декоративної косметики, адже насправді в ній немає нічого поганого:) Єдине, що нас лякає, це саме демакіяж. Але з цим топом навіть цей пункт вже не такий страшний. Всіх обіймаю.
Коментарі (0)