Інна ✨

Поговоримо про тіні від Makeup Revolution?

Поговоримо про тіні від Makeup Revolution?
Поговоримо про тіні від Makeup Revolution?

Саме з тіней Makeup Revolution почався мій період активного користування косметикою і знайомства з різними новими продуктами у макіяжі. Самі перші палетки в мене були з серіі Makeup Revolution Division Re-loaded Palette - це Velvet Rose та Iconic Division. Мені знається, що свого часу вони були майже у кожної, бо ці палетки у пакуванні з прозорої кришкою і досі популярні. Багато хто саме з них почінав свій макіяжний шлях. Зараз я вже не маю їх у своєї колекції, але користувалась із задоволенням, для свого часу вони були для мене базові.

Але розповісти хочу про те, що і досі зі мною - це палеточки Makeup Revolution Forever Flawless Palette Birds Of Paradise та Makeup Revolution Forever Flawless Palette Enchanted. Теж дуже популярна серія у бренда, це пакування у жестяних привабливих коробочках регулярно поповнюється новими палетками. Як бачіте - вони в мене поюзані, бо куплені давно. Але, хоча в мене вже є багато всього більш цікавого та сучасного, я дуже люблю цю парочку.

Поговоримо про тіні від Makeup Revolution?
Поговоримо про тіні від Makeup Revolution?

Цю красуню мені подарувала подруга, тому вона мaє для мене особливу цінність. В якійсь момент мені захотілось спробувати яскраві кольори у макіяжі і вибір пав саме на цю палетку. Тоді вона тільки зявилась у продажі, в Україні ії одразу розкупила майже на всіх сайтах. Тому моя подруга купила палетку у Польші і подарувала мені на День Народження.

Я завжди повертаюсь до цієї яскравої пташки, коли хочу щось кольорове і яскраве. Обожнюю відтінок BUDGIE наносити у внутрішній куточок ока, свотчится він погано, а от на шкірі розкривається гарно і красиво, дуже цікавий відтінок зеленого. Два глітерних відтінка - це прям мимо, бо я таке не використовую. Фіолетові і голуби кольори класні, дуууже яскраві оранжевий і кораловий. EXOTIK, HOT TROPIC i FIESTA - це кремові відтінки і вони м'які і гарно наносяться і досі.

Звісно, щоб було яскраво, як у палетці, ці тіні треба наносити на консилер або липкувату базу, якщо на кольорову підложку з олівчіка у тон, то це виходить просто підпал. Деякі відтінки у палетці - це пресовані пігменти і це зазначено позаду на наліпці, тому і працювати з ними треба, як з пігментами - набиваючими рухами, бо гарної розтушовки пигментом добитись неможливо.

Ця палетка - лімітка до Хелловіну 2020 року і зараз ії нема у продажі. Я замовила, як тільке побачіла цю кольорову гаму! Тут є все, що я люблю - красиві оливкові зелені, базові коричнево-бронзові, темно-сірий для смоки та затемнення, небанальні темно-сині.

Завжди повертаюсь до неї, поєдную з якимись додатковими прикрашалочками і виходить дуже гарно!