Alina_Demchenko

#summerwithmakeupclub :

#summerwithmakeupclub :

Мій щорічний план на літо, як завжди однаковий : уникати сонячного світла, переміщатись перебіжками і сподіватись не згоріти. Кожен рік для мене майже однаковий - я не готуюсь до літа. Я сиджу на роботі і розумію що літо, коли в джинсах вже становиться трошки жарко. На цей раз я хочу трошки дисплінувати себе в плані догляду.

1. Ввести на повсякденне використання засоби з СПФ. Це стосується не тільки санскрінім, але і дневних кремів, баз під макіяж, тональних засобів і гігєнічних помад. Я вже пів місяця користуюсь кремами від Dr. Irena Eris. Поки нічого не підрум'янилось, не викликало прищі - значить все гуд) Гігієнічні помади в мене майже всі с спф. Теж саме в мене і з тональними засобами. Так, вони не так гарно захощають, але з дому я виходжу мінімум о 6тій вечора, а що б відбиватися від світла з вікна і SPF20 достатньо. На випадок більш довгої прогулянки, в мене ще є ПЕРШИЙ В МОЄМУ ЖИТТІ Спф який не вбив мою шкіру - FarmStay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream SPF50+.
  2. Якщо чесно, то в мене завжди більше в розході літом - пантенол, засоби після засмаги/опіків. Оце прям мій маст хев. В цьому році до мене приєднався магічний La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+. В цьому арсеналі в мене ще аптечний пантенол та гель алое від холіки.
  3. Охолодження шкіри. Тут все доволі просто : тканинні маски не від'ємлива частина літньої рутини. Достатньо 5ти звилин в холодильнику і твоя шкіра отримує велике задоволення і гарно освіжається. Також, така легка текстура зволоження - куди приємніша за більш щільні засоби. Достатньо лише перекрити якимось супер легким кремом. Доречі ампульні сироватки від FarmStay теж виконують цю саму функцію. До них я хочу докупити спресовані тканинні маски, що б робити спа процедури з улюбленими ДІЄВИМИ засобами. Доречі в кого ще нема баночки подібної сироватки - раджу звернути увагу. Там їх безліч і більша частина супер круті.
  4. Літом, я дуже хочу відчувати ось це відчуття скрипу та мінус 10кг після душу, що б повністю змити бруд, піт та ороговілий шар шкіри. Тож хоча я в період опалення і полюбляю всі ті скраби, але літом без них взагалі складно. Форма кульок виявилось доволі зручною, хоча я спочатку не зовсім зрозуміла. Вони дарують гарне очищення і подібне дозування дозволяє подбати саме про ту ділянку, яка цього потребує.
  5. Фіксація. Від літньої спеки тече все : крема, тональні засоби, підводки. Але жара не може мені завадити продовжувати вчитись робити макіяжів. Тож фікс спрей - ідеальний для мене варіант. Я довгий час користувалась подібними засобами, але роки на 3 забула про них і ось знову повернулась.
#summerwithmakeupclub :
#summerwithmakeupclub :
#summerwithmakeupclub :
#summerwithmakeupclub :
#summerwithmakeupclub :
#summerwithmakeupclub :
#summerwithmakeupclub :
  • Запасаюсь дезодорантами, переважно гелевими або в формі спрея . Вони сохнуть швидше) Надаю перевагу більш цитрусовим ароматам. Певна річ моїми фаворитами були і є дезодоранти від Old Spice. Ну а що : і мені добре і чоловіку теж)
  • Депіляція. Так як в джинсах вже стає жаркувато, треба показувати ніжки і з приходом літа це роблю певна річ частіше а ніж в зимку. Люблю свій епілятор за наявність насадки бритви, бо ходити побитою червоними плямами - я не люблю.
  • Спасаю людей від задухи моїми улюбленцями) Взагалі, я з тих людей які вважають що поняття літні/зимні аромати - застарілим. Але я дійсно стараюсь подалі прибрати насичені, дерев'яні аромати трошки подалі, на вечір і користуватися більш свіжими ароматами. Певна річ аромати різних груп і гарно звучать і взимку, але літом вони допомагають отримати якусь легкість. Та й коли як не літом вигулювати мій улюблений CK IN2You.