krislemly

Tink | Маска для волосся

Tink | Маска для волосся

Привіт)

Повертаюсь у стрічку з відгуком на масочку для волосся, яка останнім часом мені дуже полюбилась. Зараз розповім більш детально.

Пакування: дуже люблю, коли бальзами та маски перебувають у баночках. У такій упаковці зручно брати стільки, скільки потрібно. Плюс використовується все до останнього. Цю маску виробник також помістив у зручну баночку з міцного пластику об'ємом 300 мл. Усередині сама маска закрита пластиковою кришечкою із язичком. Кришка загвинчується щільно і якщо баночка випадково перекинеться, нічого не протікає.

Tink | Маска для воло�сся

Віддушка легка, ненав'язлива. Вона не наповнює ванну кімнату і на волоссі не затримується. Чую її лише при нанесенні. Після змивання волосся пахне чистотою та свіжістю.

Консистенція маска має дуже щільну білу консистенцію. Вона густа, не тікає і не витікає з рук. За рахунок своєї густоти – зручно розподіляється по волоссю. Також завдяки своїй густоті - на одне застосування її потрібно зовсім небагато. Ну а якщо ще й розподілити її за допомогою гребінця – витрата виходить мінімальною.

Формула маски не містить парабенів, сульфатів і силіконів.

Моє волосся: довге, доволі густе, може виглядати тьмяним та сухим. Тому для мене важливо, щоб маска зволожувала довжину та додавала блиску.

Використання: наношу її на вимите, трішки підсушене полотенцем волосся. Та залишаю приблизно на 10-15 хвилин, поки роблю всі інші бюті-процедури. Змиваю холодною водою.

Нальоту чи плівки після змивання на волоссі не залишається. Вони не слизькі, але помітно щільні, товщі від звичайного.

Враження від використання: після використання цієї маски волосся дуже легко розчісується, гребінець буквально ковзає по волоссю. Вона не обтяжує волосся, не впливає на частоту миття, що безперечно плюс. На дотик волосся дуже м'яке, гладке і неймовірно блискуче.

Додаю фотографі волосся після використання цієї маски.