Zhukovka

Незмивашки для волосся, котрі перевершили дорогі, європейські баночки

Запрошую познайомитись з українським брендом Joko Blend ! Сьогодні я розповім  вам про чудовий флюїд та надійний термозахист для волосся, який об'єднує у собі природні інгредієнти та сяючі результати ✨

Серія Hair Care від Joko Blend створена для того, щоб подарувати волоссю не лише зовнішню красу, але й внутрішнє здоров'я. Склад флюїду розроблений з урахуванням потреб пошкодженого та сухого волосся, забезпечуючи комплексний догляд і його захист. Пластикова туба містить у собі 50мл щільного флюїду, якого вистачить точно на довго, адже для моєї довжини 70см - 2 краплинки більше, ніж достатньо !

Спосіб застосування

Флюїд можна використовувати на сухе або вологе волосся, завдяки зручному дозатору ви завжди використовуватимете потрібну кількість. Рівномірно розподіліть пару краплинок флюїду по всій довжині волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам.

Як я вже і говорила, цей флюїд має унікальну формулу, тому пропоную заглянути, які смаколики для волосся він має :

Кава та кофеїн - стимулюють ріст волосся, покращують кровообіг шкіри голови
Кератин - відновлює структуру волосся
Мигдальна олія - зволожує та живить
Олія арганії - надає блиск та силу
Шовк - робить волосся гладким і слухняним

Відновлення - волосся стає менш ламким на кінчиках і більш стійким до пошкоджень по всій довжині .
Зміцнення - локони набирають силу та візуальну густоту, я люблю відчуття наповненої, тяжкої  волосини і цей флюїд забезпечує мені це відчуття !
Розгладження - волосся виглядає доглянутим, здоровим і блискучим.

Наступний продукт в наборі для догляду за волоссям — спре1-термозахист від Joko Blend

Цей продукт не лише обіцяє захистити волосся від шкідливої дії гарячих приладів, але й дарує йому блиск, зволоження та розкішну м'якість. Чому варто звернути увагу на цей засіб? Давайте розглянемо детальніше

Характеристики спрею Joko Blend
Спрей-термозахист призначений для того, щоб волосся залишалося здоровим та блискучим навіть після частого використання фенів, прасок, плойок та під час довгого перебування на сонці 🌞
Він має об’єм у 200 мл і є відмінним вибором для щоденного використання.
Підходить вся всіх типів волосся !

Що робить цей спрей особливо привабливим, так це його безпечний склад. Він не містить SLS/SLES, парабенів та спирту, що робить його безпечним для здоров'я волосся та шкіри голови. Гліцерин у складі забезпечує зволоження та м'якість волосся, робить його більш пружним і шовковистим.

Joko Blendпропонує високу якість за доступною ціною. Всього за 350 грн можна отримати безпечний продукт, який не поступається дорогим , професійним позиціям .
Регулярне використання термозахисту дозволяє досягти позитивних результатів: волосся стає м'яким, розсипчастим, сяючим та виглядає більш доглянутим. Крім того, приємний аромат засобу збирає компліменти оточуючих )
Я задоволена і раджу до використання ☺️