Pilirina 💛💙

Заповнення битих пікселів пористого волосся разом із Joko Blend

Заповнення битих пікселів пористого волосся разом із Joko Blend
Заповнення битих пікселів пористого волосся разом із Joko Blend

Давно не використовувала у догляді за волоссям незмивні засоби, все віддавала перевагу натуральним маслам. Стан волосся при цьому помітно погіршився. Мене насварила моя подружка-стиліст, бо блонд не любить натуральні масочки, а пористе волосся потрібно наповнювати точно не домашніми продуктами з холодильника.

Довелося шукати щось не обтяжуюче і бюджетне, бо на той момент коштів було не так багато. А ще сподобався відгук Alyona Fedyk щодо цього флюїда для волосся.

Ціль покупки - позбутися зайвої пухнастості кінчиків, що січуться, бо звичайна зачіска з розпущеним, ідеально гладким волоссям - моя мрія. Трохи кучеряві і неслухняні локони в тандемі з ламкими кінчиками, що січуться, виглядають не найкращим чином і тому я покладала великі візуальні надіі на цей шовк-флюїд.

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Wheat Germ Oil, Hydrolyzed Silk, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, D-Pantenol, Orchis Mascula Flower Extract, Fragrance.

Флакон стандартний, приємний на дотик. Дозатор у вигляді помпи зручний при використанні флюїду, оскільки він добре дозує засіб у необхідній мінімальній кількості.

Аромат флюїду Liquid Silk Fluid дуже приємний, парфумований. Так пахне у салонах краси. На волоссі майже не відчуваю.

Текстура у вигляді прозорого гелю, густа і тактильно слизька. Вона відрізняється від звичних масел, але при розподілі в руках абсолютно не відчувається жирності чи маслянистості. Переноситься на волосся легко, економна. Здається, що іі вистачить на кілька років.

Розподіляю невелику кількість засобу в долонях, потім проходжуся по вологому волоссю, ніби розгладжуючи його пальцями. Коріння не зачіпаю, а більшу увагу приділяю кінчикам волосся. Сушу стандартно феном.

Використання флюїду не впливає на частоту миття волосся, воно забруднюються в звичайному порядку і мию я їх раз на 3-4 дні. Волосся еластичне, запам'ятовує форму. Накрутиш на палець - пасмо повторює завиток. Липкості не відчувається. Локони не хрумтять, як чіпси. Волосся розсипається.

Рекомендую познайомитися з Liquid Silk Fluid власницям пористого волосся, що втратило життєву силу, він дійсно допомагає візуально повернути локонам блиск і гладкість. Для мене зараз це бюджетний маст-хев.