OKazkova

Очищуємо тіло та думки

Очищуємо тіло та думки

Якось почула таку думку: якщо ввечері виникає бажання “змити” цей день, то треба прийняти ванну з сіллю або скористатися сольовим скрабом. Дуже логічно, адже важається, що сіль гарно очищує від негативу. По роботі мені доводиться спілкуватись з великою кількістю людей, і хоч це спілкування здебільшого позитивне та доброзичливе, все ж воно вимагає чималих витрат енергії та дуже стомлює. Тож мені порада про вмивання з сіллю здалась слушною, і я вирушила до улюбленого Makeup на пошуки сольового скрабу.

Вподобала натуральний сольовий скраб для обличчя і тіла "Лаванда" від Mayur за його натуральний склад та приємну ціну. До того ж, ефірна олія лаванди у складі має заспокоювати та гарно впливати на сон. Те що треба ввечері! Додала скраб в обране та й трошки забула про нього. А потім знов зустріла його в дописі красуні khoroshaeva і вирішила, що це сигнал до купівлі. Тепер цей лавандовий красунчик у мене, і я готова ділитися враженнями.

Очищуємо тіло та думки

Склад дуже простий: морська сіль, кокосова олія, рослинний гліцерин, натуральний м’який ПАР, натуральний консервант, ефірна олія лаванди, органічний екстракт кокосу та барвник.

На баночці є дві важливі позначки про те, що засіб веганський та не тестувався на тваринах.

Аромат. Перше, що зробила після прибуття посилочки зі скрабом - понюхала його😄 Взагалі мені подобається аромат лаванди. І в цьому скрабі він супер приємний, насичений, але ненав’язливий, а ще трошки віддає лимончиком. Він ніжно огортає шкіру під час скрабування і не залишається після змивання.

Текстура. Скраб густенький, щільно набитий сольовими скрабувальними часточками. Часточки величенькі і роблять скраб доволі жорстким. На баночці написано, що він для тіла та обличчя, але для обличчя така жорсткість - то занадто. Скраб помірно піниться при додаванні води та легко розподіляється по шкірі.

Відчуття та враження.

✨ мені дуже подобається аромат скрабу, що перетворює скрабування на приємний ритуал

✨ оскільки скраб сольовий, він може трошки пощипувати на чутливих ділянках і подряпинках, втім це не заважає продовжувати процедуру

✨ він гарно очищує та оновлює шкіру

✨ дарує приємне відчуття свіжості

✨ шкіра гладенька та ніжна на дотик

Щодо змиття негативу, то вважаю, що тут треба працювати не тільки скрабом, а й думками. Тож в процесі скрабування я уявляю, що цей продукт допомагає мені налаштуватися на приємні добрі хвилі, і разом з сіллю змиваю якісь неприємні думки, що накопичилися за день. Це не завжди виходить, але я намагаюся😄

Використовую лавандово-сольовий скраб 1-2 рази на тиждень, як і радить виробник. Після нього - обов’язково крем або лосьйон для тіла. І загалом скраб мені дуже подобається.

Дякую за увагу🫶