Yana Osyka

Erborian BB Cream Nude

Erborian BB Cream Nude
Erborian BB Cream Nude
Erborian BB Cream Nude

Пакування простеньке, але практичне. Обожнювала брати його в подорожі, місця займає мало і можна наносити навіть пальцями 😅 Дуже практично коли в рюкзаку кожен продукт важливий.

Також тут класний обʼєм - 40 мл. В мене був ще формат на 20 мл. Ідеально на літо та й так, просто спробувати тональний.

В цей раз обрала колір Nude. Він доволі темний, але не жовтий, в ньому є трохи сірості. До моєї шкіри прекрасно підлаштовується і виглядає доволі природно.

Перекриття достатнє, навіть мої почервоніння прибирає. З ним можна і без консилера обійтись.

Останнім часом обирала тональні з легким покриттям. Не завжди мені подобався результат, синяки під очима і купероз нормально ніхто не перекривав. Наношу Erborian і я в шоці, таке щільне нанесення, але обличчя виглядає свіжо. Неймовірно.

Фініш і не матовий і не надто сяйливий - це щось середнє. Думаю це плюс до універсальності тонального.

Я можу нанести його і пензлем, і спонжем і навіть пальцями. В кожному разі результат чудовий.

Лущення на носі не підкреслює, а навпаки, наче згладжує.

Я припудрюю Т-зону та область під очима. Тональний носиться ідеально весь день.

Цей тон ідеальний для літа, знаєте чому? Коли ви вдягнете окуляри й знімете їх, то на носі не буде слідів. Це магія рівня Гогвартса. Жоден продукт не давав такої стійкості. Але тут є нюанс - для змивання макіяжу обовʼязково користуватися гідрофільним бальзамом чи олією, міцелярка або пінка його не змивають. Будьте з цим обачним.

У всьому іншому це ідеальний тон. Мій улюбленець на теплу пору року. Він трохи схожий на Purito за перекриттям, але фініш має не такий вологий, тому на літо Erborian мені подобається більше. Хто ще не користувався даним продуктом, безмежно раджу спробувати, це казка.