Nature Box - Спрей-Кондиціонер який рятує моє волосся!
Класний засіб, Але шкода що не для усіх🙈
Мова йде про чудо засіб від Nature Box🙈
Повна назва Nature Box Repair Vegan Spray Conditioner Woth Cold Pressed Avocado Oil ✨
Коротше кажучи - спрей кондиціонер з маслом авокадо 🥑
Спочатку хочу сказати що в мене густе та трішки пористе волосся! Тому я вже перепробувала мені здається мільони засибів для мого волосся, але тільки зараз я знайшла свій ідеальний (на мій погляд) догляд за волоссям...мабуть зроблю окремий пост на цю тему.. 😉
В цей догляд якраз таки входить цей спрей кондиціонер, зазвичай я наношу цей кондиціонер на сухе волосся коли хочу щоб воно блистіло та виглядало більш доглянутим, тобто це може бути коли збираюся кудись або після того як я висушила своє волосся 🥰
Для мене плюси цього спрею це 👇🏻
- Ціна, за 200ml продукту вона дуже приємна ✨
- Консистенція самого спрею, вона густа але приємна на дотик ✨
- Результат, після спрею моє волосся виглядає дуже доглянутим та стає дуже мʼяким, також волосся почало легче розчісуватися ✨
Але також є мінуси.. 👇🏻
- Не зручний росприскувач, якщо пшикати близко до долоні то спрей розлітається по усій кімнати 😅
Також хотіла б сказати що на мою довжину волосся (середньої довжини) мені вистачає 2 пшику на долоню, далі я розтираю засіб та просто провожу долонями по волоссю 🎀
Але ‼️ Цей засіб не підійде дівчатам з рідким волоссям, також мені говорили що навіть деяким дівчатам з густим та пористим волоссям не підійшов цей засіб...😔
Тому мені здається тут усе зависить як його використовувати та який в вас тип волосся 😉
Коментарі (0)