Тетяна Супронюк

Тестую шампуні Head & Shoulders

Тестую шампуні Head & Shoulders

Дякую бренду Head & Shoulders та команді Makeup Club за можливість тестування.

Отримала на тестування 3 шампуні серії PRO-Expert.

Як заявлено виробником, шампуні забезпечують повний захист шкіри голови в 1 пляшці по 7-ми факторам:

1. Боряться зі стійкою лупою (зменшує кількість видимих лусочок лупи при регулярному використанні).

2. Відновлюють баланс шкіри голови.

3. Контролюють жирність.

4. Глибоко очищають пори.

5. Боряться зі свербежем, який пов"язаний з виникненням лупи

6. Діють заспокійливо на шкіру голови.

7. Зменшують випадіння волосся, завдяки поліпшенню стану шкіри голови при регулярному використанні.

Всі шампуні мають позначку, та направлені на позбавлення від лупи - це стиль та основний напрямок дії шампунів Head & Shoulders.

Шампуні, об"ємом 250 мл, густі, блакитного кольору. Дизайн флаконів - у стилі Head & Shoulders. Надписи-етикетки на пляшечках описують дію шампуню, та фактори, які шампунь має давати нам після тривалого використання.

Сама упаковка - якісна. Приємний на дотик пластик, зручно тримати флакон у руці. Кришка міцно закриває факон, це добре та зручно, ососбливо, якщо потрібно взяти шампунь у подорож.

Шампунь з м"ятою та ментолом - тут вже можна і аромат визначити. Він приємний, освіжаючий, ненав"язливий. Не ядовий ментол, який може виїдати очі. Схожий на класичний шампунь від Head & Shoulders.

Помітила, що під час використання шампуню на шкірі голови, та в місцях на шкірі, куди стікає піна з шампуню, відчувається легенький ненав"язливий холодок.

Шампунь проти лупи з олією чайного дерева.

Цей шампунь мені сподобався найбільше за аромат.

Він не має запаху класичної олії чайного дерева. Аромат дуже приємний ніжний, квітковий з ноткою свіжості та дорогої доглядової косметики. Аромат надає приємних відчуттів під час миття голови - наче спа-догляд.

Цей шампунь з кофеїном. Має приємний аромат чоловічих доглядових продуктів з ноткою ментолу. Цей запах мені сподобався найменше.

Я не прихильниця шампунів Head & Shoulders з класичної серії, користуюсь ними дуже рідко, іноді вони в мене викликають зуд шкіри голови.

Але, шампуні серії PRO-Expert мене приємно вразили, ось чому:

Всі шампуні мають приємний аромат та добре піняться. Густі та економні у використанні. Невеликої кількості (приблизно столова ложка для мого густого, нижче лопаток, волосся) достатньо для 1 використання. Зазвичай, мені шампуня треба більше - я люблю, щоб було багато піни на голові.

Шампуні легко вимиваються з волосся, без зусиль.

Шампуні добре промивають шкіру голови та довжину волосся. Навіть, коли голова сильно брудна, достатньо одного намилення, щоб ефективно промити волосся та корені. Це і показник економності шампуню.

Після миття голови відчуття свіжості голови тримається довше, порівняно зі звичним для мене шампунем. Зазвичай, мию голову раз в 3 дні, з цими шампунями 4 дні волосся та шкіра голови стабільно чисті, про миття в ці дні можна забути.

Волосся не обтяжене, та не пересушене після використання шампунів. Має природній здоровий блиск. Волосся після цих шампунів добре розчісується, як після використання бальзаму чи маски - волосся гладеньке, розсипчате та приємне на дотик. Ці відчуття є вже під час змивання шампуню з волосся.

А ще, волосся приємно пахне (з відповідним ароматом шампуня) до наступного миття голови.

Моїм фаворитом став шампунь з олією чайного дерева - за свій аромат.

Вцілому, шампуні показали себе добре, по дії однаково - зменшили кількість лупи на моєму волоссі.

Спробуйте лінійку PRO-Expert, і ви знайдете свого фаворита!